خدمت رسانی سراسری «سامانه نظام ارجاع » از اول اردیبهشت/رصد فعالیت های تشخیصی، آزمایشگاهی و مصارف دارویی در سامانه نظام ارجاع

به گزارش وبدا، دکتر بهرام عین اللهی در آیین رونمایی از «سامانه نظام ارجاع در برنامه پزشکی خانواده» گفت: برنامه پزشکی خانواده از سال ۸۲ در کشور در سطح روستاها و سپس در شهرهای استان های فارس و مازندران آغاز شده و ۲۰ سال از عمر آن می گذرد.

وی افزود: دولت سیزدهم بر اجرای کامل این برنامه در کل کشور اصرار دارد و در همین راستا سال گذشته نظام ارجاع برای شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اجرایی شد و همزمان برای اجرای بهتر برنامه  از  دو هزار پروژه بهداشتی جدید بهره برداری شد.

وی ادامه داد: در برهه ای از زمان قرار داریم که باید با  هم افزایی گسترده، همه سازمان های ذیربط را برای  اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع بسیج کنیم. همانگونه که در مهار همه گیری کرونا شاهد این هم افزایی بودیم، برای اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع نیز باید شاهد بسیج همگانی باشیم.

کاهش پرداختی از جیب مردم؛ یکی از اهداف نهایی

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: کاهش پرداختی از جیب مردم یکی از مهم ترین اهداف اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع است و باید با در نظر گرفتن مشوق هایی برای پزشکان و بیماران، نظام ارجاع را در تمام کشور گسترش دهیم.

دکتر عین اللهی با بیان این که با اجرای طرح «سلامت بخش» از اسفند سال گذشته در استان های خراسان جنوبی، کردستان و بوشهر بیمارانی که از مسیر نظام ارجاع مراجعه کنند رایگان بستری می شوند، بیان داشت: با اتخاذ تدابیری می توان همین اقدام را در مناطق محروم دیگر کشور نیز اجرایی کرد.

وی «سامانه نظام ارجاع در برنامه پزشکی خانواده» را یک برنامه ملی اعلام کرد و گفت: باید نسبت به وضع موجود تحول ایجاد کنیم. این سامانه شروع یک فعالیت بزرگ است که قاعدتاً در طول زمان باید اقدامات تکمیلی نسبت به آن انجام شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید