نخستین «فم تور سلامت» با حضور فعالان گردشگری اقلیم کردستان برگزار شد/ بازدید هیات عراقی از مراکز درمانی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی کردستان صبح امروز اولین فم تور تخصصی بخش سلامت با حضور دکتر فرزین رضاعی رییس دانشگاه، معاونین درمان،  غذا و دارو، فرهنگی دانشجویی مدیر روابط بین الملل، روسای بیمارستان‌ها، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان، رییس جامعه هتلداران،  فعالان گردشگری اقلیم کردستان عراق،  مدیران دفاتر توریستی و برخی موسسه های گردشگری به منظور آشنایی با ظرفیت‌ها و پتانسیل حوزه سلامت استان،  در محل سالن جلسات شهید رستم پور در پردیس دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این مراسم ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به هیات عراقی با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه، به تشریح امکانات، ظرفیت‌ها و معرفی سرویس‌ و خدمات درمانی ارایه شده به بیماران در مراکز درمانی دانشگاه پرداخت.

 دکتر رضاعی با ارائه گزارشی از وضعیت تجهیزات و امکانات پزشکی و درمانی، تخت‌های بیمارستانی و ویژه، بخش‌های مختلف و حضور پزشکان و متخصصان حاذق در  چهار بیمارستان( توحید، بعثت، کوثر ، قدس) در سنندج و دیگر مراکز درمانی استان افزود: در حال حاضر بیمارستان‌های استان با هدف ارایه خدمات پزشکی  به گردشگران و در راستای توسعه صنعت گردشگری و توریسم درمانی  مجهز به آخرین امکانات با استفاده از فناوری‌های نوین روز با بهترین کیفیت، بهره‌وری از نیروی انسانی کارآمد و متخصص است.

وی بیان کرد:  در کردستان بسترهای توریسم درمانی فراهم شده و هم اکنون در بیمارستان‌های دانشگاهی مجوز پدیرش بیماران بین‌المللی نیز دریافت شده است.

طبق اظهارات رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در این مراکز علاوه بر وجود امکانات مناسب برای مداوای بیماران از جمله وجود پزشکان متخصص، فوق تخصص، اتاق عمل‌های مجهز و داروخانه،  هتلینگ مجهزدر مراکز درمانی، اقامتگاه برای همراه بیماران نیز دایر شده تا مراجعه کنندگان بدون دغدغه به مداوا بپردازند.

دکتر رضاعی با اشاره به مزایای دریافت خدمات درمانی در این استان افزود:  مراکز بیمارستانی کردستان به سبب همجواری با مناطق شمال عراق و وجود ویژگی‌های فرهنگی ساکنان دو طرف مرز، یکی از مقصدهای گردشگران سلامت محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه کادر پزشکی کردستان جزو برترین کادر پزشکی کشور هستند و برخی از امکانات و تجهیزات درمانی در این استان  بعضا در منطقه بی‌نظیر است ادامه داد: بیمارستان‌های کردستان آماده پذیرش و ارائه خدمات درمانی و پزشکی به بیماران مختلف اقلیم کردستان عراق است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه  گفت: کردستان می‌تواند به قطب گردشگری سلامت در منطقه و غرب کشور تبدیل شود و ظرفیت بالایی در جذب گردشگران سلامت داشته باشد.

دکتر رضاعی با اشاره به فعالیت ۲۰ بیمارستان دانشگاهی و غیر دانشگاهی در استان کردستان، گفت: در این مراکز ۳ هزارو ۵۸۰ تخت مصوب و ۲ هزار و ۹۳۰ تخت فعال وجود دارد.

وی با اشاره به  اشتغال به تحصیل ۳ هزار و ۴۶۴ دانشجو در مقاطع مختلف در پنج دانشکده افزود: دانشجویان در ۳۹ رشته مختلف مشغول به تحصیل هستند.

مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز  در این جلسه با اشاره به دستاوردهای دانشگاه در رده‌های مختلف و کسب موفقیت‌های چشمگیر در حوزه‌های گوناگون اظهار کرد:

  مدیریت امور بین الملل از سال ۹۸ فعالیت‌های خود را با هدف توسعه بین المللی و گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه در حوزه های منطقه ایی و بین المللی آغاز نمود.

وی به نحوه پذیرش دانشجوی خارجی گریزی زد و گفت :فرایند پذیرش دانشجویان بین الملل به صورت الکترونیک و از طریق وبسایت و ایمیل رسمی دانشگاه انجام می‌شود.

مدیر روابط  بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود :متقاضیان غیرایرانی جهت تحصیل ور دانشگاه می توانند با مراجعه به وبسایت دانشگاه اطلاعات لازم را شامل ظرفیت رشته های تحصیلی در مقاطع مختلف، فرم های ثبت نام، شهریه تحصیلی و شیوه نامه پذیرش دانشجویان بین الملل در هر سال تحصیلی کسب نمایند پس از بررسی مدارک ارسالی، مطابق قوانین و ضوابط موجود در آیین نامه و شیوه نامه های مصوب، پذیرش اولیه تحصیلی به متقاضیان واجد شرایط اعطا می‌شود.

دکتر زارع زاده

سهم دانشجویان خارجی از کل دانشجویان دانشگاه را ۲ درصد بیان کرد و گفت: در حال حاضر  ۷۴ دانشجوی خارجی در علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل است که بیشتر آنها از اقلیم کردستان حضور پیدا کرده و در مقاطع مختلف  مشغول به تحصیل هستند.

وی اذعان کرد:  در سال تحصیلی جدید  دانشجویان بین الملل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پرستاری، کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، کارشناسی علوم آزمایشگاهی و هوشبری و دکترای تخصصی پزشکی سلولی و مولکولی جذب شده‌اند.

مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد:   افزایش تعداد دانشجویان بین الملل در رشته‌ها و مقطع‌های مختلف،            موقعیت یابی و پایش وضعیت شاخص های ارتقای دانشگاه در سیستم های رتبه بندی بین المللی، فراهم سازی زمینه گسترش تبادلات علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه با کشورهای هدف از جمله  برنامه های گسترش همکاری های بین المللی است.

دکتر زارع زاده افزود:  به عنوان یک فرصت برای صادرات علم، صنعت و تکنولوژی مطابق برنامه اقدامات راهبردی وزارت متبوع به اقلیم کردستان عراق نگاه می‌کنیم چراکه اقلیم در کنار سایر مناطق یکی از حوزه‌های هدف دانشگاه علوم پزشکی کردستان در برنامه‌های بین المللی سازی است و این مدیریت در تلاش است بستر های لازم را جهت توسعه همکاری ها با دانشگاه های اقلیم کردستان عراق ایجاد نماید.

وی تصریح کرد: همواره  این مدیریت برای تبادل استاد و دانشجو، جذب دانشجویان بین الملل و همکاری‌های علمی و آموزشی برنامه ریزی نموده است.

در این مراسم مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان نیز امکانات و توانمندی‌های پزشکی و  درمانی استان را در سطح منطقه بی‌نظیر اعلام کرد و اظهار داشت: فم تور برگزار شده اولین قدم اساسی در راستای قانونی کردن سفرهای گروهی و مشترک مابین اقلیم شمال عراق و کردستان است.

در ادامه این مراسم،  مسئولان دانشگاهی فعالان حوزه گردشگری اقلیم کردستان و هیات همراه با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستانی در بیمارستان‌های کوثر، توحید و بعثت سنندج امکانات، پتانسیل و نحوه ارائه خدمات درمانی را بازدید نمودند .

در پایان به شرکت کننده‌ها در فم‌تور نیز بسته‌های کامل تبلیغی و معرفی مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، اسامی پزشکان و داروخانه ها اهدا شد.

گفتنی است؛ فم تور یا همان تور آشناسازی یکی از مقوله هایی است که در صنعت گردشگری مورد توجه قرار گرفته است این تورها این امکان را فراهم می‌کنند تا گردشگران واقعیت‌های کشور مقصد، جاذبه‌ها و کیفیت خدمات در بخش‌های مختلف را از نزدیک ببینند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید