برگزاری آئین تجلیل از مدافعان سلامت کردستان و دست اندرکاران کسب رتبه درجه یک برتر کشوری در فرآیند چهارمین دوره اعتباربخشی ملی بیمارستانها
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان، فرمانده سپاه بیت المقدس، استاندار، رئیس و معاونین دانشگاه، رؤسای بیمارستانها، جمعی از مدیران و رؤسای سایر ارگانها و ادارات استان، مراسم تقدیر از مدافعان سلامت و دست اندرکاران کسب رتبه درجه یک برتر کشوری در فرآیند چهارمین دوره اعتباربخشی ملی بیمارستانهای کشور توسط مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی کوثر و بعثت سنندج در محل پردیس دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم نماینده ولی فقیه در کردستان ضمن قدردانی از مدافعان سلامت استان که از اوایل شیوع بیماری کرونا تاکنون دلسوزانه نسبت به درمان بیماران مبتلا به این ویروس و مهار آن تلاش و همکاری داشتهاند، اظهار کرد: از درگاه ایزد منان برای همه کسانی که در این عرصه فعالانه کوشش کردهاند توفیق روزافزون و برای شهدای سلامت که در این راه جان خود را از دست دادند علو درجات را خواستاریم.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، سلامتی و امنیت را دو نعمت بزرگ برشمرد و خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته تا کنون به واسطه مشکلات اقتصادی، تحریمها و شیوع کرونا خوشبختانه کشور ما در بخش بهداشت و درمان، علوم پزشکی و تأمین سلامتی جامعه نمره قبولی کسب کرده است.
وی با آرزوی سلامتی برای همگان، قطع زنجیره کرونا و بازگشت کشور به وضعیت عادی از لحاظ این بیماری گفت: امید است کشور ما و این استان از بلایای ارضی و سماوی به دور باشد.
در ادامه مراسم استاندار کردستان ضمن خدا قوت و قدردانی از کادر بهداشت و درمان و همه کسانی که غیرتمندانه در راستای پیشگیری و درمان این بیماری در استان سهیم بودهاند، اظهار کرد: همت و تلاش کسانی که برای حفظ و تأمین سلامتی مردم صادقانه کوشیدهاند، شایسته تحسین و سپاسگزاری است.
بهمن مرادنیا با بیان اینکه در اوایل شیوع این ویروس، ابعاد این بیماری برای ما ناشناختە بود و کمبود تجهیزات بهداشتی و پزشکی نیز وجود داشت، خاطرنشان کرد: با تلاش فراوان و همت همه دست اندرکاران صبور و ساعی استان توانستیم بخشی از این مشکلات را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکە همە باید تلاش کنیم کە وضعیت استان از همە لحاظ در حال بهبود باشد، گفت: از مردم فهیم کردستان درخواست دارم با رعایت پروتکلهای بهداشتی کادر درمان را در مبارزه با کرونا و خارج شدن استان از وضعیت قرمز یاری کنند و نسبت بە دریافت واکسن در راستای حفظ جان خود و عزیزانشان اقدام نمایند.
استاندار کردستان همچنین بە کسب رتبە درجه یک برتر کشوری در فرایند چهارمین دوره اعتباربخشی ملی بیمارستانها توسط دو بیمارستان بعثت و کوثر سنندج نیز گریزی زد و گفت: کسب عناوین برتر توسط دو بیمارستان استان نشاندهنده مدیریت مطلوب و همکاری مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و بیانگر توسعهیافتگی استان است.
استاندار کردستان با بیان اینکه ضرورت دارد نقاط قوت، اقدامات، کارهای بزرگ و ارزندە استان به اطلاع مردم برسد، تصریح کرد: متأسفانه ما عادت کردهایم اخبار منفی را بیشتر مورد توجه قرار دهیم و به اخبار مثبت توجه چندانی نشان ندهیم.
مرادنیا ضمن گرامیداشت یاد شهدای مدافع سلامت از همه تلاشگران و مدافعان سلامت مردم که به واسطه حضور خود ضامن سلامتی جامعه بوده و هستند قدردانی کرد.
در ادامه این آئین رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از همه فعالان، پرسنل و کادر حوزه بهداشت و درمان، مدیران و مسئولان ادارات، ارگانها و سازمانهای مختلف استان که به واسطه پاندمی کرونا طی ۲۰ ماه اخیر تاکنون در زمینه درمان، پیشگیری و کنترل این ویروس، تأمین دارو، ملزومات پزشکی و بهداشتی، واکسیناسیون و اجرای طرح شهید سلیمانی حامی، همگام و پشتیبان دانشگاه بودهاند قدردانی کرد.
دکتر فرزین رضاعی در ادامه با اشاره به کسب رتبه درجه یک برتر کشوری در فرآیند چهارمین دوره اعتباربخشی ملی توسط بیمارستانهای بعثت و کوثر سنندج، از دست اندرکاران و کسانی که در زمینه کسب این موفقیت نقش ارزندهای داشتهاند تشکر کرد و اظهار داشت: این امر در روند درآمد بیمارستانها و هم اعتبار دانشگاه تأثیرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: بیمارستانهای سطح کشور هر دو سال یکبار دفتر نظارت ارزشیابی اعتباربخشی معاونت درمان بر اساس بیش از ۵۰۰ سنجش و ۱۹ محور توسط ارزیابان بیرونی ارزیابی میشوند که این افتخار امسال با همکاری تیم بزرگی از دو بیمارستان مذکور و همکاران بخش اعتباربخشی نصیب ما شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در بخش دیگری از اظهارات خود به وضعیت استان از لحاظ تجهیزات پزشکی، امکانات بیمارستانی و درمانی گریزی زد و اضافه کرد: به همت رؤسای بیمارستانها و مدیران دانشگاه در خصوص تجهیزات اکسیژن ساز هیچ کمبودی در استان تاکنون احساس نشده است و همه مراکز به این دستگاه حیاتی مجهز هستند.
دکتر رضاعی با اشاره به فرایند مطلوب واکسیناسیون در استان، تأمین تجهیزات پزشکی، بهداشتی و دارو بیان کرد: اکنون حتی در اوج پیک پنجم بیماری کرونا در استان با همت تلاشگران حوزه بهداشت و درمان میزان مرگ و میر ناشی از کرونا نسبت به موارد بستری با توجه به جمعیت، کمتر از میانگین کشوری است.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت واکسیناسیون اذعان کرد: تاکنون ۲۷ درصد دانش آموزان گروههای سنی ۱۲ تا ۱۸ سال از جمعیت ۱۲۷ هزار و ۵۴۰ نفری دانشآموز واجد شرایط در استان، واکسن کرونا دریافت کردهاند.
دکتر رضاعی با اشاره به اختصاص یک دستگاه پت سی تی (پیشرفتهترین دستگاه تشخیص و شناسایی به موقع سرطان) به استان گفت: این دستگاه در بیمارستان کوثر سنندج، به عنوان قطب درمان سرطان در غرب کشور نصب خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیگیریهای مجدانه دکتر فتحی دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای تجهیز استان به این دستگاه پیشرفته نقش ارزندهای داشت، افزود: فعالیتهای شایان وی جهت اعتلای حوزه سلامت قابل تقدیر و تحسین است و این اقدام ارزشمند را ارج مینهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان از معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، حوزه درمان، حوزه پشتیبانی، معاونت غذا و دارو، آموزش و پژوهش، امور بهداشتی، پزشکان، پرستاران، پرسنل بخش ICU، همکاران مراکز ۱۶ ساعته نمونه گیری و تست کرونا، صدا و سیما، خبرنگاران، سپاه، هلال احمر، آموزش و پرورش، استانداری، اداره صمت، نیروهای نظامی و انتظامی و دیگر ارگانهای همراه که در دوران این پاندمی یاور و حامی دانشگاه بودهاند قدردانی کرد و گفت: امید است با همت این تیم هماهنگ و همه کسانی که این اتحاد و انسجام را موجب شدند بر این بیماری خطرناک چیره شویم.
در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر جمعی از مدیران، معاونین، پرسنل و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کردستان و تعدادی از مدیران ادارات، نهادها و سازمانهایی که برای پیشگیری و درمان بیماری کرونا تلاش کردهاند، تقدیر شد و توسط استاندار کردستان لوح تقدیر و سپاس به دکتر رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به واسطه تلاش شبانهروزی و مدیریت کارآمد و مطلوب وی در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا تقدیم شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.