1394/09/26 برگزاری سمینار آموزشی آنفلوآنزا در مرکز پزشکی بعثت سنندج

به گزارش خبرنگار وب دا ، در این سمینار آموزشی که با حضور بیش از 200 نفر از پزشکان عمومی ، پرستاران ، ماماها و سایرکادر بهداشتی، درمانی برگزار شد، فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال با اشاره به اینکه درسال 20 درصد کودکان و 5 درصد بالغین دچار ویروس آنفلوآنزا میشوند پیشگیری و درمان را در دو صنف کودکان بالای 5 سال و سالمندان بالای 60 سال مهمتر دانست.

دکتر جعفر سلطانی توجه به احتیاط های استاندارد را مهم دانست و افزود : پرسنل بهداشتی و درمانی در مراکز باید در هنگام مراقبت از هربیمار، فرض را بر آلودگی بالقوه فرد به یک پاتوژن گذاشته و اقدامات احتیاطی استاندارد را که پایه و اساس جلوگیری از انتقال عوامل عفونی میباشد را رعایت نمایند.

کارشناس ارشد میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه آنفلوآنزاهای فصلی سالانه منجر به مرگ 250000 تا 500000 نفر در جهان می‌شود، تصریح کرد : این اپیدمی‌ها و طغیان‌های آنفلوآنزای فصلی هرساله در زمستان به اوج خود می‌رسد و همه گروههای سنی مختلف را نیز در برمی گیرد.

محمد شکیب الحق به علائم و نشانه های سیستمیک آنفلوآنزا اشاره کرد وگفت: ویروس آنفلوآنزا از طریق قطرات تنفسی در هوا و تماس دست با سطوح آلوده از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود و دوران نهفتگی آنفلوآنزای کلاسیک کوتاه بوده و در حدود دوروز میباشد اما میتواند دوره کمون عفونت 1 الی 4 روز نیز ادامه داشته باشد.

  وی افزود: این ویروس اگر به کمک مکانیسم های سیستم ایمنی متوقف نشود به سطح سلولهای تنفسی رسیده و چرخه همانندسازی داخل سلولی آغاز می‌شود.     گفتنی است این سمینار به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار گردید. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید