1394/08/21 بازدید مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده از مرکز تشخیص و درمان ناباروری کردستان
به گزارش خبرنگار وب دا ، دکتر فهیمه فرهمند پور و هیات همراه از کلیه بخشهای این مرکز از جمله اتاق ICI، ICSI، اتاق انجماد و نیز مرکز انکولوژی کودکان بازدید نمودند.
وی ضمن بیان تبریک به مسئولان مرکز در خصوص ارائه خدمات مناسب و موفق به بیماران گفت: درمان ناباروری از نظر سیاسیتهای کلی دولت اهمیت ویژه ای دارد زیرا به موازات حمایت و تشویق خانواده های دارای فرزند به بچه دار شدن مجدد، بچه دار شدن خانواده هایی که به دلایل فیزیولوژیکی و پزشکی بچه دار نمی شوند اهمیت بسزایی دارد.
دکتر فرهمند پور با اشاره اهمیت تاثیر درمان ناباروری بر تحکیم روابط خانواده ها و پیشگیری از طلاق زوجین گفت: باید سعی کنیم در جهت درمان تمام مشکلات و بیماریهای منتهی به ناباروری در جامعه قدم برداریم و برای اینکارلازم است بودجه و منابع کافی در اختیار استانها قرار داده شود.
مدیرکل دفتر امور خانواده وبانوان استانداری کردستان هم در این بازدید با اشاره به هزینه های بالای درمان نازایی تصریح کرد: خوشبختانه استان کردستان در حوزه امور خیریه فعالیت مناسبی دارند و باید سعی کنیم مشارکت آنها را برای کمک در این حوزه جلب نماییم.
لیلا آژیر با اشاره به نقش فرزند در تعادل روابط عاطفی بین زوجین گفت: امیدورایم با فعالیت این مرکز همه خانواده هایی که از داشتن نعمت فرزند محروم هستند به این موهبت الهی دست پیدا کنند.
مسئول بخش جنین شناسی مرکز پزشکی تشخیص و درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به فعالیتها و واحدهای جاری در مرکز اذعان کرد: مشاوره تخصصی زوجین نابارور، تلقیح داخل رحمی اسپرم آماده سازی شده(IUI) ، لقاح آزمایشگاهی (IVF)، تزریق درون سیتو پلاسمی اسپرم آماده سازی شده به تخمک بالغ (میکرو اینجکشن ICSI)، نگهداری و فریز گامت ها شامل اسپرم، تخمک، نگهداری و فریز جنین ها، کمک به باروری با استفاده از روش هچینگ و لیزر از خدماتی است که در این مرکز ارایه می شود.
دکتر محمد جعفر رضایی با بیان اینکه مادرانی که شرایط لازم را برای نگهداری جنین ندارند جنینشان را در دمای 190 درجه زیر صفر در اتاق انجماد نگهداری کرده و این کار تا زمان مهیا شدن وضعیت بالینی مادر برای پذیرش جنین ادامه دارد، تصریح کرد: موارد زیادی از نگهداری جنین در وضعیت انجماد در این مرکز داشته ایم که با لطف خدا شاهد به دنیا آمدن تعداد زیادی از این نوزادان بوده ایم.
گفتنی است ساختمان این مرکز به همت مرحوم جعفر ضمیر یکی از خیرین سنندجی با سرمایه گذاری حدود 4/5 میلیارد ریال احداث و برای تجهیز مرکز هم 7/5 میلیارد از منابع داخلی دانشگاه هزینه شده است و یکی از مراکز تخصصی موفق در کشور در راستای ارائه خدمات علمی و صحیح پزشکی به زوجهای نابارور است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.