1397/11/29 حوزه تجهیزات پزشکی در شرایط سخت تحریم، دچار بحران نشد

به گزارش وبدا، دکتر مهدی پیر صالحی در مراسم تکریم از دکتر مسائلی، مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت و معارفه مهندس صفوی، مدیرکل جدید تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت تجهیزات پزشکی در دوران سخت تحریم، با مدیریت دکتر مسائلی دچار بحران نشد، اما ادامه کار سخت تر خواهد بود.

وی درخصوص علت جایگزینی مدیر کل تجهیزات پزشکی نیز تصریح کرد: بین دارو و تجهیزات پزشکی تفاوتی وجود ندارد و هر دو برای بیمارستان های ما مهم و حیاتی هستند، اما مجموعه غذا و دارو باید منسجم ترعمل کند؛ در این راستا برای مدیریت بهتر و هماهنگی بین نهادهای بیرونی، خواستار فعالیت اداره کل تجهیزات پزشکی به طور منسجم در سازمان غذا و دارو شدیم.

دکتر پیرصالحی با تاکید بر اینکه در حوزه تجهیزات پزشکی هیچگونه کمبودی وجود نداشته است، اظهار امیدواری کرد: امید است، مهندس صفوی نیز با تکیه بر تجربیات خود در زمینه تجهیزات پزشکی، به طور منسجم این حوزه را مدیریت کند.

در حوزه تجهیزات پزشکی، زیرساخت های قابل اتکایی به وجود آمده است

در ادامه این مراسم، دکتر رضا مسائلی، مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت نیز درخصوص مهمترین اقدامات اداره کل تجهیزات پزشکی در دوره قبل، گفت: پایه ها و زیرساخت های بسیار خوبی در اداره کل تجهیزات پزشکی به وجود آمده است و برند Imed که در حال حذف شدن بود، مجددا احیا شد.

وی افزود: همچنین در دوره قبل، کمیته تخصیص ارز، گروه نظارت بر تامین و توزیع و گروه امور گمرکی و بانکی تشکیل شده و سامانه توزیع نیز راه اندازی شد. به طور کلی، در حال حاضر در حوزه تجهیزات پزشکی، زیرساخت های قابل اتکایی به وجود آمده است.

دکتر مسائلی عنوان کرد: در حال حاضر، حدود 50 هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در مراکز بهداشتی و درمانی کشور تامین شده و 1000 تولیدکننده تجهیزات پزشکی و 2200 واردکننده تجهیزات پزشکی در کشور وجود دارد. همچنین حوزه صادرات تجهیزات پزشکی نیز بازاری حدود 5.2 میلیارد دلاری را در اختیار دارد که این امر نیز مستلزم مدیریت گسترده و توسعه وسیع است.

تامین کالاها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز با تکیه بر تولیدات داخلی

همچنین، در ادامه این مراسم، مهندس صفوی، مدیرکل جدید تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو نیز تاکید کرد: اولویت ما در این دوره، تامین کالاها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز با تکیه بر تولیدات داخلی و چنانچه لازم باشد از طریق واردات، خواهد بود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تاکنون تجهیزات پزشکی کشور به خوبی تامین شده است، این روند در آینده نیز تداوم خواهد یافت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید