خبرنگاران سلامت تلاش کنند که در حوزه سلامت، امیدآفرین باشند
/۰ دیدگاه /در دستهبندی نشده /توسطبه گزارش وبدا، دکتر بهرام عین اللهی در ضیافت افطاری با خبرنگاران سلامت که در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شغل های بسیار شریف در حوزه سلامت که در جامعه بسیار موثر و اثرگذار است، خبرنگاری سلامت است و این قشر می دانند که هر کسی که آگاه تر باشد، مسئولیت بیشتری هم دارد.
وی افزود: خبرنگاران در قبال ملت، کشور، باورها و اعتقادات مردم، منافع ملی، تجاوز فکری و اندیشه های بیگانه و اخلاق جامعه، مسئول هستند و این مسئولیت نه تنها باعث محدودیت نمی شود بلکه راه رسیدن به کمال را در این حرفه مقدس هموارتر می کند و خبرنگاران به جایگاهی می رسند که جز رضایت خداوند را نمی بینند.
وزیر بهداشت تصریح کرد: اعتقاد داریم که خبرنگاران عاشق واقعی انسانها و سلامت آنها هستند و بر ما واجب است که مقام شامخ خبرنگاران را گرامی بداریم. در نظام سلامت، عوامل مختلفی بر سلامت جامعه اثرگذار است و تامین سلامت، فقط محدود به وزارت بهداشت نیست بلکه هر سازمان، ارگان و حتی کارخانه ای باید پیوست سلامت داشته باشد.
دکتر عین اللهی ادامه داد: وزارت بهداشت در تامین سلامت مردم، معلول علت ها یعنی بیماری ها و حوادث و سوانح است بنابراین سلامت، یک امر همگانی است و نقش خبرنگاران در حوزه سلامت، بسیار موثر است. به عنوان نمونه آلودگی هوا در برخی کلانشهرها، صدمات جدی به سلامت مردم وارد می کند که باید به این عوامل پرداخته شود.
وی خاطرنشان کرد: سلامت، پایه تمام کارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و ممکن است خیلی افراد تا قبل از پاندمی کرونا، نقش سلامت را به طور ملموس حس نکرده بودند اما دیدند که در صورت صدمه به سلامت، همه امور از جمله آموزش، معیشت، مسافرت ها و تفریحات دچار اختلال می شود.
وزیر بهداشت گفت: نیازمند راهنمایی های خبرنگاران سلامت هستیم چون با چشمان تیزبین خود، کاستی ها و کمبودها را می بینند و وزارت بهداشت در جهت رفع این کاستی ها، حرکت و تلاش می کند. سلامت مردم نیاز به همکاری همگانی دارد و نقش رسانه ها و خبرنگاران، بارز و مهم است.
دکتر عین اللهی ادامه داد: در شروع کار دولت با هجمه سنگین کرونا روبرو بودیم و روزانه ۵۰ هزار بیمار شناسایی می شدند و ۷۰۰ نفر نیز جان خود را از دست می دادند و یک فاجعه در کشور رقم خورده بود اما به لطف الهی با همکاری مردم، تلاش های مدافعان سلامت و ترغیب مردم توسط رسانه ها برای واکسیناسیون، تامین واکسن خارجی و داخلی در ۶ مجموعه واکسن سازی داخلی، وضعیت بهبود یافت و تا امروز بیش از ۱۴۸ میلیون دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده که عاملی برای مقابله با کرونا بود. اگر عید امسال شاهد شور و نشاط و شوق مردم بودیم، نتیجه همکاری مردم، رسانه ها و مدافعان سلامت بود.
وی تاکید کرد: خبرنگاران سلامت تلاش کنند که در حوزه سلامت، امیدآفرین باشند. در ایام کرونا و محدودیت ها که همه در منزل بودند، نیروهای بهداشتی و درمانی در صحنه خدمتگزاری به مردم حضور داشتند و قدردانی از زحمات آنها، یکی از رسالت های ما است چراکه جامعه پزشکی در همه رده های بهداشتی و درمانی، ایثارگر هستند.
وزیر بهداشت یادآور شد: مهمترین رسالت ما در حوزه سلامت، خدمتگزاری به محرومان است. با کمک رسانه ها و همت همکاران امیدواریم که خدمات شایسته ای به محرومان ارائه کنیم. در همه عرصه ها، نیروهای بهداشتی و درمانی حضور پررنگ و فعالی دارند. یکی از ویژگی های خبرنگاران سلامت نیز حضور در میدان و طرح مشکلات مردم است و به همکاران خودمان نیز توصیه کرده ایم که برای موفقیت، باید در میدان حضور داشته باشید و از نزدیک مشکلات را شناسایی و در جهت حل آنها، حرکت کرد.
دکتر عین اللهی گفت: برنامه وزارت بهداشت در دوره جدید “عدالت و تعالی نظام سلامت” است. در هر دوره وزارت بهداشت طرح های مختلفی مطرح و اجرا شده اما در این دوره، طرح ما عدالت و تعالی نظام سلامت است و مهمترین کار ما باید تحقق عدالت در سلامت باشد. امروز در مناطق مختلف کشور حتی در تهران و جنوب شهر، این عدالت وجود ندارد و دولت سیزدهم نیز در این راه تلاش می کند.
قدردانی از زحمات پرسنل آزمایشگاه مرکز به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
/۰ دیدگاه /در دستهبندی نشده /توسطبه گزارش روابط عمومی مرکز پزشکی،آموزشی و درمانی کوثر، در سالروز میلاد حکیم اسماعیل جرجانی و به مناسبت بزرگداشت روز آزمایشگاه ، مدیریت مرکز از پرسنل آزمایشگاه بیمارستان تقدیر نمودند.
در این مراسم که با حضور مدیران، مسئولین و پرسنل آزمایشگاه برگزار شد، ضمن تبریک این روز از زحمات و تلاشهای آنان با اهداء لوح سپاس و شاخه گل تقدیر شد.
همچنین ریاست بیمارستان نیز در پیامی این روز را به عزیزان شاغل در آزمایشگاه تبریک و تهنیت گفتند.
متن پیام به شرح زیر می باشد:
به نام خداوند نیکی ومهر
همکاران محترم واحد آزمایشگاه
روز آزمایشگاه، روز سپاس از جان ها و اندیشه های والایی است که در پویایی نظام سلامت خالصانه از خود گذشته اند و بدون هیچ چشم داشتی در خدمت دردمندان بوده و با تلاش های علمی و تحقیقاتی خود در امر تشخیص و درمان بیماران یاری رسانی می کنند.
اینک در روز ۳۰ فروردین که بیاد دانشمند فرزانه اسماعیل جرجانی روزجامعه آزمایشگاهیان ایران (روز آزمایشگاه)نامگذاری شده است ،اندیشه والایتان و حضور سبزتان ، قرین پویایی و دستان شفا بخشتان سرشار از عطر عاطفه و جان پرطراوتتان سر ریز از عشق و امیدباشد.
اینجانب این روز بزرگ را به همه فعالان بخش های مختلف این حوزه بویژه همکاران بیمارستان کوثر که ایثارگرانه در راه سلامت جامعه قدم برمی دارند تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان توفیق روز افزودن این قشر خدوم را در جهت ارتقای جایگاه حرفه ای خود و خدمتگزاری به امت اسلامی آرزو می نمایم.
با احترام
دکتر بابک قطبی
رئیس مرکز پزشکی،آموزشی و درمانی کوثر
آیا نوع جدید اومیکرون XE خطرناک تر از سویه اومیکرون است؟
/۰ دیدگاه /در دستهبندی نشده /توسطدکتر حسن رودگری مدیر پژوهشی سازمان نظام پزشکی گفت: طبق گزارش دفتر آمار ملی انگلستان (ONS) فقط در پایان هفته گذشته نزدیک ۵ میلیون مورد جدید کرونا اتفاق افتاد که رکورد جدیدی در تاریخ پاندمی این کشور بود که این با افزایش ۷٪ در بستری ها همراه بود هرچند میزان مرگ میر جهش مشابه نشان نمیدهد که می تواند ناشی از پوشش گسترده و موثر واکسیناسیون باشد. طبق خبری که توسط پروفسور پاول الیوت، رئیس دپارتمان اپیدمیولوژی دانشگاه امپریال کالج لندن، بیان شد بیشتر این افزایش در گروه ۵۵ سال و بالاتر بود و میزان ابتلای کودکان افزایش نسبی داشت ولی برای ۱۸ تا ۵۴ ساله ها پلاتو (تقریبا ثابت) بوده است و عامل ۹۰٪ همه موارد نیز اومیکرون BA.2 میباشد. گفته میشود این افزایش ناگهانی بیشتر به دلیل برداشت محدودیت های شدید بهداشتی و قرنطینه ها بوده و محصول گردش نوع BA.2 یا همان Stealth می باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: نوع جدید XE یک جهش ناشی از نوترکیب شدن BA.1 و BA.2 می باشد و در نتیجه ابتلای همزمان به آنهاست و بار اول حدود ۲/۵ ماه قبل در انگلستان گزارش شد. محاسبات ۱۰٪ سرعت بیشتر در افزایش انتقال را نشان میداد که چندان قابل توجه نیست. فعلا XE زیر مجموعه اومیکرون محسوب میشود مگر رفتار جدیدی بخصوص در شدت بیماری و یا تظاهرات بالینی آن دیده شود. از نظر آژانس امنیت سلامت انگلستان (UKHSCA) تعداد XE در جامعه فعلا به قدری نیست که بتوان از رفتار آن تحلیل قطعی به دست داد چون تا بحال فقط ۶۳۷ مورد قطعی آن در انگلیس ثبت شده که در بین نزدیک ۵ میلیون مورد جدید هفته گذشته عدد قابل اعتنایی نیست.
وی ادامه داد: در حال حاضر گزارشی از تفاوت نوع XE از نظر علائم بالینی و شدت بیماری با اومیکرون رایج نیست و هردو بیشتر شبیه همان سرماخوردگی هستند که با آبریزش بینی، عطسه و گلودرد همراه هستند که این برخلاف کرونای اولیه است که تب و سرفه و فقدان بویایی/چشایی از علائم شایعش بود. NHS انگلستان فهرست علائم عمومی و شایع کووید۱۹ را به تازگی کمی گسترده تر نموده و آن را به مجموع ۹ علائم ارتقا داده که شامل تنگی نفس، احساس خستگی یا بی حالی شدید، درد بدن، سردرد، گلودرد، بینی کیپ یا آبریزش بینی، کاهش اشتها، اسهال، تهوع و استفراغ می باشد.
دکتر رودگری خاطر نشان کرد: در سایر کشورها نیز افزایش ناگهانی در موارد جدید ناشی از اومیکرون BA.2 وجود دارد ولی اثری از XE نیست. در چین که اخیرا قرنطینه شدیدی در شانگهای انجام داد یک زیرگروه جدید به نام BA.1.1 هم در کنار BA.2 گزارش شده است که در خود چین و سایر نقاط جهان گزارشی از آن نبوده. هندوستان هم مدعی کشف یک مورد XE در بمبئی شده است.
مدیر پژوهشی سازمان نظام پزشکی با اشاره به بررسی انجام شده در دانشگاه های جهان اشاره کرد: دکتر جان براونستین اپیدمیولوژیست ارشد دانشگاه بوستون میگوید، واریانت XE چندان خطرناک نیست و پدیده نوترکیبی مکررا اتفاق افتاده و می افتد و علت اینکه ما واریانت جدید را XE می نامیم این است که قبل از آن XA XB ، XC و XD را داشتیم و هیچکدام نگران کننده نبودند، حتی XD که ترکیب نوع خطرناک دلتا و اومیکرون بود.
دکتر رودگری در پایان گفت: نتیجه میگیریم که اولا بهتر است از جو وحشت بی مورد در مورد نوع XE ممانعت شود چون نه گسترده شده و نه الزاما خطرناک تر است و ثانیا بدانیم که موج جدیدی کووید۱۹ در اروپا و آسیا بیشتر ناشی از نوع BA.2 اومیکرون است و نوع XE که در مورد آن خبرسازی میشود نقش چندانی ندارد. از جانبی به دلیل کاهش میزان تست های تشخیصی PCR ، آمارهای موجود را نمیتوان بیانگر میزان واقعی گسترش موج جدید دانست هرچند به لطف واکسیناسیون و همچنین تغییرات ژنتیکی تدریجی در ویروس، شدت علائم بالینی، درگیری ریوی و میزان بستری و مرگ میر کاهش چشمگیر دارد. البته توان این ویروس در ارائه انواع نوترکیب و یا جدید از خود هنوز یک عامل خطرزا و ترس آفرین می باشد.
از افزایش ناگهانی ابتلا در برخی کشورها که کلا محدودیت ها را بر اشته اند می توان درس گرفت که باید کاهش محدودیت های بهداشتی بخصوص زدن ماسک و بازگشایی خدمات عمومی و مدارس باید تدریجی و طبق محاسبات اپیدمیولوژیست ها باشد وگرنه رشد انفجاری در تعداد ابتلا، قطعا تعداد بستری و مرگ و میر را بالا میبرد هرچند که اومیکرون باشد.
اکنون ستاد ملی کرونا باید جدول زمانبندی منطبق بر رفتار ویروس و شدت گسترش آن، برای بازگشایی ها و فعالیت های اجتماعی ارائه دهد و البته دوز چهارم برای گروه های سنی و یا بیماریهای خاص نیز تسریع گردد.
اعلام به موقع تعرفه ها به منظور ادامه حیات اقتصادی مطب ها و مراکز درمانی ضروری است
/۰ دیدگاه /در دستهبندی نشده /توسطدکتر یدالله سهرابی در گفت و گو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی با اشاره به این که هر ساله حامل های انرژی و حقوق و دستمزد افزایش یافته و امسال نیز شاهد افزایش ۵۷درصدی حقوق و دستمزد هستیم؛ اظهار کرد: اعلام به موقع تعرفه های واقعی (بر مبنای بهای تمام شده خدمات) برای جامعه پزشکی بویژه همکاران بخش خصوصی که تنها راه درآمد آن ها از طریق نسخه نویسی بوده و یا همکارانی که با تجهیزات و ملزومات پزشکی سروکار دارند ، برای ادامه حیات اقتصادی بسیار ضروری است.
وی افزود: با برداشته شدن ارز ترجیحی؛ هزینه نگهداری تجهیزات و ملزومات پزشکی و نیز به روز رسانی این دستگاهها خارج از توان مراکز درمانی بخش خصوصی بوده و تاخیر در اعلام تعرفه ها نیز گردش اقتصادی این مراکز را با مشکلات متعدد مواجه می کند.
وی ادامه داد: دولت و حاکمیت همواره باید هزینه های سرباری و جاری مراکز درمانی و مطب ها را مد نظر قرار داده و با اعلام به موقع تعرفه ها و نیز تعیین تعرفه های واقعی که بر مبنای بهای تمام شده خدمات است ؛ در جهت ارتقای سیستم سلامت کشور و به روز نمودن دستگاهها و تجهیزات پزشکی گام بردارد.
عضو شورای عالی نظام پزشکی با گریزی به تعرفه خدمات داروسازی گفت: سال گذشته در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس مبحث تعرفه خدمات داروسازان مطرح و این حق برای این گروه از همکاران ایجاد شد که در سال جدید منتظر احقاق این مهم هستیم .
سهرابی با بیان این که پیشنهاد گنجانده شدن تعرفه خدمات دارویی از سوی متولیان امر در لایحه بودجه ۱۴۰۱ به کمیسیون تلفیق بودجه ارائه شده است، تصریح کرد: امیدواریم این اتفاق هر چه سریع تر رخ دهد و این نکته همواره باید مد نظر قرار گیرد که داروخانهها یکی از بخشهای مهم نظام سلامت هستند .
وی با بیان این که تعیین و اعلام به موقع تعرفه های واقعی موجب ارتقای کیفیت خدمات درمانی می شود؛ یادآور شد: اختصاص منابع مالی لازم به حوزه سلامت و نیز پوشش بیمه ای مناسب خدمات درمانی در کنار اعلام تعرفه های واقعی رضایت مردم و جامعه پزشکی را به دنبال خواهد داشت .
کادر درمان با خون خود درخت سلامت را آبیاری نمود
/۰ دیدگاه /در دستهبندی نشده /توسطدکتر بهنام عباسیان در گفت و گو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی با اشاره به این که سختی کار دوران شیوع کرونا کادر درمان را خسته و فرسوده کرده است؛ اظهار کرد: در دو سال گذشته جامعه پزشکی و کادر درمان با جانفشانی در خط مقدم این بیماری ایستادگی نمود تا بتواند بهاری دوباره به جامعه خود نوید ببخشد.
وی افزود:کادر درمان با خون خود درخت سلامت را آبیاری کرد و فرقی ندارد که همکاران ما در روستا ارائه خدمت نمودند یا در خط مقدم مقابله با کووید ۱۹ برای ارتقای سلامت آحاد جامعه از هیچ کوششی دریغ نکردند.
وی با گلایه از این که پس از دو سال ایثار شبانه روزی کسی ایثارگری های جامعه پزشکی و کادر درمان را به یاد نمی آورد؛ تصریح کرد: چقدر خوب بود زمانی که رسانه ملی بحث تعرفه را در جامعه به نمایش گذاشته بود؛ فیلم تلاش همکارانمان را که در توابع روستا بدون هیچ امکاناتی برای ۴هزار نفر همراه با ۱۶ روستای اقماری به صورت بیتوته خدمات ارائه می دادند به جامعه نشان می داد و می گفت که چگونه با دریافت ۱۲ میلیون تومان در آن منطقه محروم خم به ابرو نمی آورند و این واقعیت تلخی است که در تاریخ ثبت خواهد شد.
عضو شورای عالی نظام پزشکی ادامه داد: هنگامی که نظام پزشکی در صدد شد تا هزینه تمام شده سلامت را به اطلاع مردم برساند تا بدانند جامعه پزشکی چگونه ایثارگری می کند، بعضی از مغرضان که همیشه انگشت اتهام بسوی جامعه پزشکی نشانه می روند این قشر خدوم را مسبب مشکلات اقتصادی مردم دانسته و موجب خدشه دار شدن اعتماد بین پزشک و بیمار شدند.
عباسیان با بیان این که تمام آحاد مردم نیاز به خدمات سلامت دارند؛ اظهار کرد:وظیفه حاکمیت ، نهادها و ارگان های ذیربط است که زیرساخت های لازم را برای ارتقای سلامت آحاد جامعه فراهم نموده و جامعه پزشکی به همراه کادر درمان نیز بتوانند با خاطری آسوده به فعالیت بپردازند.
وی گفت: سرای تمام پزشکان، نقشه پهناور ایران است و من چه دندانپزشک باشم ، چه پزشک ، چه داروساز و چه کادر درمان وظیفه ام خدمت است که به آن میبالم ولی حداقل انتظار این است که سیاست گذاران عرصه سلامت برای ارائه خدمات در این حوزه زیر ساخت مناسب را فراهم آورند.
وی با اشاره به این که پرسنل ارگانهای مختلف به طور معمول نهایتاً یکی دو سال در منطقه محروم فعالیت می کنند؛ بیان کرد: یک پزشک متعهد می شود که ۱۲ سال به خدمت در مناطق محروم بپردازد ، حال درست یا غلط بودن این سیاست را به قضاوت مردم می سپارم و امید است که در سال جدید با دعای خیر مردم تمام سیاست های ظالمانه غرب شکست خورده و با شرایط بهتر اقتصادی در کنار هم به مردم خدمت کنیم که هیچ حسی بهتر از حس خدمت به وطن نیست.
تحقق پرونده الکترونیک سلامت و نسخه نویسی الکترونیک در سایه توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات
/۰ دیدگاه /در دستهبندی نشده /توسطبه گزارش وبدا، دکتر بهروز رحیمی در نخستین جلسه شورای راهبردی فناوری اطلاعات حوزه سلامت که با حضور دکتر محمدبیگی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: تقارن ماه مناجات و میهمانی خدا را با شروع سال نو به فال نیک می گیریم و امیدواریم این برکت و رحمت با کلیدواژه “امید” که چند سالیست مورد تأکید بیانات مقام معظم رهبری شده است در این سال، بروز و ظهور بیشتری یابد. وی، رویکرد معاونت توسعه وزارت بهداشت را نسبت به حوزه فناوری اطلاعات رویکرد حمایتی برشمرده و عنوان کرد: فناوری اطلاعات حوزه ای ضروری و مهم در عرصه مدیریتی است و در حوزه بهره وری میتواند برگ برنده و مؤلفه برجسته سازی اقدامات باشد و داده های مدیریت را بر مبنای اطلاعات دقیق محاسبه و تحلیل کند و به نظر میرسد این حوزه حتی در زندگی روزمره افراد تأثیرات جدی دارد. معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: تأثیراتی که فناوری اطلاعات بر روند عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع به ویژه در موضوعاتی نظیر نسخه نویسی الکترونیک و پرونده سلامت دارد، حمایت بیشازپیش از این فضا را ضروری می کند. وی در ادامه با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی اقدامات مؤثری در حمایت از حوزه فناوری اطلاعات داشته است، گفت: اطمینان دارم با حضور دکتر بیگلرخانی در حوزه فناوری اطلاعات اتفاقات مثبت و مؤثری رقم خواهد خورد، البته پیشبرد اهداف در این راستا نیازمند همراهی و هم افزایی بیشتر است و همه باید در کنار یکدیگر به تحقق اهداف حوزه سلامت با این امکانات و ظرفیت ها دست یابیم. دکتر رحیمی بیان کرد: استفاده از خرد جمعی در انجام تمامی امور، یکی از ارکان مهم مدیریت است؛ ازاین رو همراهی و همگامی دیگر دوستان و همکاران را در حوزه های مختلف به مشارکت می طلبیم تا خدمت صادقانه و مدیریت جهادی اتفاق بیفتد. وی بابیان اینکه ادای وظیفه به نحو مطلوب، گامی جهادی و ارزشمند است، تبیین کرد: سیاستگذاری وزارت بهداشت به نفع مردم و با دیدگاه مصالح مردم است و ادای وظایف به نحو شایسته در این راستا تعریف می شود و نفع مردم در هر موقعیتی اولویت این مجموعه است. خدمات حوزه سلامت، به دوردست ترین نقاط کشور رسیده است در ادامه این جلسه، دکتر محمدبیگی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: خوشبختانه امروزه خدمات حوزه سلامت، به دوردست ترین نقاط کشور رسیده و در هر نقطه محرومی این خدمات به مردم ارائه می شود و معتقدم هرکس اگر در جایگاه خود کارش را به درستی انجام دهد حرکت جهادی شکل می گیرد و بسیاری از مسائل کشور مرتفع می شود. وی تصریح کرد: در حوزه استانداردهای ابلاغی وزارت بهداشت، لازم است سازمان های بیمه گر دستورالعمل و ضوابطی را برای پزشک خانواده تدوین کنند که در این راستا به زیرساخت های فناوری اطلاعات نیاز مبرم وجود دارد که باید کمیته راهبردی به منظور توسعه و استقرار نظام سلامت الکترونیک تشکیل شود. نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تکالیف مرتبط با فناوری اطلاعات را در حوزه سلامت تشریح کرد و افزود: اعلام وضعیت فعال یا غیرفعال بودن سامانه های مرتبط با پرونده سلامت که شورای عالی سلامت باید پیگیری کند یکی از تکالیفی است که انتظار می رود وزارت بهداشت مدنظر قرار دهد، همچنین سامانه های موازی جدید شکل نگیرد و حذف پروژه های تکراری در این راستا موردتوجه باشد. وی در پایان خاطرنشان کرد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در راستای تحقق توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات در حوزه سلامت حمایتهای لازم را بهجا خواهد آورد و در خصوص تسهیل امور مردم با استناد به پرونده الکترونیک سلامت و نسخه نویسی الکترونیک در سایه توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات همراه و همگام معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خواهیم بود.