تشریح مصوبات پنجمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا؛

هفته سختی پیش رو داریم/ مردم از ترددهای غیرضروری جدا پرهیز کنند

وزیر بهداشت گفت: گرچه در سراسر کشور بخش های بیمارستانی، امکانات و تجهیزات کافی برای مقابله با بیماری کووید۱۹ را تدارک دیده ایم اما هفته سختی را در پیش داریم.

به گزارش وبدا، دکتر سعید نمکی در جمع خبرنگاران در وزارت بهداشت در خصوص مصوبات پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا، اظهار داشت: با بررسی اپیدمیولوژیکی که همکاران ما از رصد های بین المللی و ملی و بروز و ظهور در دیگر کشور ها در مورد این بیماری داشتند، باید بگوییم که پیک اصلی بیماری در روزها و هفته آینده خواهد البته این به معنی وحشت مردم یا این‌که خودمان را ببازیم نیست و خوشبختانه با هوشمندی مردم و به میدان آمدن همه دست اندرکاران، دستگاه ها و رسانه ها و اشراف مدیران ملی، این پیک و خیز آتی بیماری را تحت کنترل قرار خواهیم داد.

وی افزود: تمنای جدیدم از مردم مانند قبل این است که بیشتر همراهی کرده و در کاهش آلودگی کمک کنند. از ترددهای غیرضروری جدا پرهیز کنند و از دستورالعمل هایی که به ارگانهای مختلف، ابلاغ می کنیم، تبعیت کنند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: آنچه امروز در جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا به جمع بندی رسیدیم این است که اولا در ترددها، بیشتر سخت گیری کنیم و ما به قرنطینه سازی شهرها اعتقادی نداریم و این روش را علمی نمی دانیم اما در صددیم که کنترل رفت و آمدها، مسافرت ها و ترددها را تشدید کنیم و تقاضا دارم که مردم رفت و آمدهای خودشان را به حداقل برسانند مگر در مواقع بسیار ضروری که هیچ چاره ای به جز تردد نداشته باشند.

دکتر نمکی با تاکید بر تشدید کنترل ترددها خاطرنشان کرد: با ابراز شرمندگی اگر مورد مشکوکی از ابتلا به ویروس کرونا در ورودی یا خروجی شهرها مشاهده شود، گفت: قطعا فرد یا افراد مشکوک به مدت ۱۴ روز به صورت اجباری قرنطینه می شوند.

رییس ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا ادامه داد: با همکاری نیروهای مسلح که همواره در کنار ما بوده اند، در مورد ایجاد فضا و تخت های تکمیلی برای موارد اورژانسی، ضدعفونی کردن گسترده معابر و اماکن عمومی بزرگ و کمک به نیروهای پزشکی و پرستاری کشور اقداماتی را انجام خواهیم داد.

وی یادآور شد: مقرر شد مجوزی برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای جذب نیروهای جدید، دور زدن برخی از قوانین سخت و دست و پاگیر و خریدهای مورد نیاز به صورت موقت و در کوتاه ترین زمان با تشکیل یک کمیته سه نفره صادر شود.

وزیر بهداشت گفت: مقرر شد که ساعات کار ادارات با تفویض اختیار به ستادهای استانی مقابله با کرونا با نظر استانداران، مقامات محلی و با اعلام دانشگاه های علوم پزشکی به گونه ای تنظیم شود که استانداران و ستادهای استانی حق داشته باشند که در کوتاه کردن دو ساعته وقت اداری به شرط عدم اختلال در ارائه خدمات به مردم، تصمیم گیری کنند. همچنین مقرر شد که کارمندان دارای بیماری های زمینه ای و گروه های پرخطر، از چرخه کار اداری به سمت دورکاری بروند و حضور فیزیکی نداشته باشند و با تشخیص پزشک معتمد دستگاه ها و سازمان ها، به صورت دورکاری اقدام به فعالیت کرده یا با مرخصی آنها موافقت شود.

دکتر نمکی یادآور شد: امروز در پنجمین جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا با مستنداتی که ارائه شد و اینکه ممکن است بیش از استانهایی که موارد مثبت ابتلا به کووید۱۹ داشته ایم، در روزهای آینده داشته باشیم و با رصدی که از بیماری در موارد مختلف در استانها داریم، مقرر شد که مدارس کل کشور به مدت سه روز و از شنبه تا سه شنبه تعطیل اعلام شود ضمن اینکه وزیر آموزش و پرورش با کمک صدا و سیما و دیگر دستگاه ها بتوانند امکان آموزش از راه دور و آموزش مجازی را فراهم کنند که مشکلی در ادامه روند تحصیل دانش آموزان و طولانی شدن زمان آموزش در کشور، نداشته باشیم.

رییس ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا خاطرنشان کرد: مقرر شد که سامانه ۴۰۳۰ که با کمک ستاد فرمان اجرایی حضرت امام(ره) راه اندازی کرده ایم را به صورت گسترده تر با کمک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تکمیل کنیم و مردم بتوانند دسترسی بهتری را به این سامانه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: قرار شد که در زندانها با کمک همکاران ما، زندانیان بی خطر یا کم خطر و یا مواردی که دارای محکومیت های مالی هستند و دارای بیماری های مزمن، ریوی، قلبی و دیابت هستند با تشخیص همکاران ما در معاونت بهداشت وزارت بهداشت و پس از معاینات لازم و اطمینان از بی خطر بودن آنها در مورد انتقال ویروس، بتوانند تا بعد از تعطیلات نوروزی به مرخصی بروند.

وزیر بهداشت اضافه کرد: در مورد ماسک و مواد ضدعفونی کننده همانگونه که تولید آن را در کل کشور تسریع کردیم و کارخانه ها به صورت سه شیفت فعالیت می کنند، به شکل انبوه بعد از برآورده کردن نیاز ما در بخش دولتی، در بازار توزیع شود و خوشبختانه امروز هواپیمایی حامل ماسک های N95 و لباس های محافظتی برای پرسنل درمانی از خارج از کشور بارگیری شده و امشب به کشور می رسد. الکل، ماسک و مواد ضدعفونی کننده از روز شنبه برای توزیع و با نظارت انجمن داروسازان و سازمان تعزیرات در اختیار داروخانه ها قرار خواهد گرفت تا با قیمت مناسب به مردم عرضه کنند.

دکتر نمکی یادآور شد: این تصمیمات که در پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا اتخاذ شد برای تایید و ابلاغ به رییس جمهور تقدیم می شود و البته مصوبات جلسه قبل نیز کاملا تایید شد.

وی گفت: در مورد تعطیلی کلاس های درس در دانشگاه های دولتی و غیردولتی، تصمیمات دو روز پیش این ستاد، کماکان جاری است و کلاس های درس، تا پایان هفته تعطیل است البته پرسنل و اساتید در دانشگاه ها حضور خواهند داشت و به شکل مجازی و از راه دور، امور آموزش و پژوهش دنبال خواهد شد. همچنین تمامی ورزشگاه ها، فضاهای عمومی، اجتماعات طبق روال قبل در طول هفته آینده، تعطیل خواهند بود.

رییس ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا افزود: در مورد مسابقات ورزشی اگر تصمیم به برگزاری مسابقات باشد، قطعا بدون حضور تماشاگران خواهد بود و مواردی مانند اعتکاف نیز لغو می شود و موارد قبلی نیز تا پایان هفته استمرار خواهند داشت.

وی افزود: از مقام معظم رهبری که دیروز بنده و همکارانم را مورد دلجویی، تفقد و محبت قرار دارند، از همکارانم در سراسر کشور که در چنین شرایط دشواری رنج و مشقت را تحمل می کنند و همچنین از افرادی که در اطلاع رسانی صحیح به مردم به ویژه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تلاش می کنند، سپاسگزاری می کنم.

دکتر نمکی خاطرنشان کرد: وقتی اولین موج های ویروس کرونا را در کشور چین دریافت کردم، همکاران خودم و سایر دستگاه ها را متوجه این خطر کردم و پیشنهاد قطع پروازها، ممنوعیت صادرات ماسک از کشور و بسیج شدن نیروهای بهداشتی و درمانی را ارائه دادم اما شاید کل کشور این پیام بنده را در دستگاه های مختلف دریافت نکردند و جدیت بحث برای همه جا نیفتاد تا اینکه صدای پای کرونا را پشت مرزها شنیدیم و به کشور وارد شد.

وزیر بهداشت اضافه کرد: با ورود ویروس کرونا به کشور، در بازار برخی از محصولات از جمله ماسک، شوینده و محلول های ضدعفونی کننده، نقصانی به وجود آمد اما در حال حاضر کارخانه های داخلی به صورت سه شیفت فعالیت دارند و برای افزایش تولید مواد شوینده و ماسک، نیروهای مسلح، بخش خصوصی، نیمه دولتی و دولتی بسیج شدند و در هفته آینده به وضعیت تعادل خواهیم رسید و به سازمان غذا و دارو ابلاغ کردم که اجازه توزیع این محصولات را در بخش خصوصی و داروخانه ها داده شود.

وی در خصوص تولید کیت های آزمایشگاهی کرونا در کشور، گفت: در این شرایط برای تایید محصولات داخلی مورد نیاز به ویژه در زمان های خاص در کشور، منتظر تاییدیه های بین المللی نمی شویم و سازمان غذا و دارو، اداره کل امور آزمایشگاه ها و آزمایشگاه های کنترل را در کشور داریم و تعدادی از این کیت ها را به این آزمایشگاه ها فرستادیم و خوشبختانه کیت ها توانستند تاییدیه بگیرند البته یکی دو مورد بود که همکاران بنده تذکر دادند که مقرر شد رعایت شود و فکر می کنیم تا دو سه روز آینده شاهد عرضه این کیت ها به صورت انبوه به عنوان یک دستاورد ملی در وزارت دفاع، در کشور توزیع شود و امروز با توجه به تحویل کیت های خارجی علیرغم راه اندازی ۲۲ آزمایشگاه برای کرونا ویروس، مشکلی به نام کمبود کیت نخواهیم داشت و در روزهای آینده وضعیت بهتری هم خواهیم داشت

بازدید رئیس دانشگاه از بیمارستان کوثر سنندج

رئیس، فوکال پوینت کروناویروس و معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در بازدید از بیمارستان کوثر سنندج، روند ارائه خدمات درمانی و انجام امور را مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش وب دا، رئیس، فوکال پوینت کروناویروس و معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن بازدید از بخش های مختلف مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کوثر سنندج، از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات درمانی و انجام امور قرار گرفتند.

بازدیدکنندگان در نشستی با مسؤلین بیمارستان، مهمترین پتانسیل های درمانی و نیز دستورالعمل های پیشگیرانه و مقابله ای با کرونا ویروس را بازبینی کرده و تصمیمات متناسب با بهبود ارائه خدمات درمانی به بیماران را اتخاذ نمودند.

دکتر فرزین رضاعی و همراهان ضمن گفتگو با کادر درمانی بیمارستان، از تلاش های شبانه روزی و دلسوزانه آنان قدردانی کردند.

گفتنی است در روزهای اخیر با گسترش و شیوع کرونا ویروس، جمع کثیری از پرستاران و سایر کادر مراکز درمانی تابعه دانشگاه با روحیه، عشق و انگیزه مثال زدنی در سه شیفت و به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مراجعین و بیماران هستند.

آنچه را باید درباره کرونا بدانیم

راه های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

به طور مداوم و در هر زمان ممکن اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون کنید.
از دست دادن و روبوسی کردن با افراد دارای علایم تنفسی )سرفه، عطسه و…( خودداری کنید.
دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال )ترجیحا( و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.
فاصله حداقل یک و نیم متری را از افراد بیمار رعایت کنید.
از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.
از رها کردن دستمال کاغذی های مصرف شده در محیط خودداری کنید.
از خوردن مواد غذایی نیمپز خودداری کنید.
از تماس با حیوانات اهلی/ وحشی خودداری کنند.

وضعیت کرونا در کشور

.

وضعیت کرونا در استان 

.

دستورالعمل ها

دانلود فایل دستورالعمل ها
دستورالعمل اجرایی نحوه برخورد با بیماران مشکوک به الودگی به کورونا ویروس در اورژانس پیش بیمارستانی
دستورالعمل دفن اجساد
دستورالعمل گندزدایی مدارس
معرفی و بررسی انواع ماسک تنفسی
راهنمای تدوین برنامه عملیاتی کورونا ویروس
دستورالعمل دهان و دندان کورونا ویروس


سؤالات رایج


علایم ابتلا به این ویروس چیست؟

علایم شایع : تب، سرفه، کوتاهی تنفس، علایم گوارش، اسهال
علایم در موارد شدید : عفونت ریه (پنومونی) ،سندرم تنفسی حاد شدید، نارسایی کلیه
چه کسانی بیشتر مستعد ابتلا هستند؟
سالمندان
افراد دارای بیماری زمینه ای مثل دیابت، بیماری های قلبی خانم های باردار کودکان
آیا انتقال فرد به فرد امکان پذیر است؟

راه های احتمالی انتقال
انتشار از راه هوا
تماس نزدیک با انسان مبتلا
دست زدن به وسایل آلوده

آیا برای محافظت از خود به ماسک نیاز داریم؟
استفاده از ماسک به تنهایی باعث محافظت نمی شود. باید حتما بهداشت دست و بهداشت تنفسی را رعایت کنید.
صرفا در این موارد استفاده از ماسک توصیه می شود زمانی که علایم تنفسی سرفه یا عطسه دارید
از فرد مبتلا به این بیماری مراقبت می کنید
مبتلا به این بیماری هستید

فرد مشکوک به بیماری کیست؟
فردی است که به دلیل تب، سرفه و تنگی نفس نیازمند بستری در بیمارستان بوده و عامل بیماریزای دیگری برای توجیه علایم بیماری وی وجود ندارد و حداقل یکی از موارد زیر را دارا است:
سابقه سفر به کشور چین، در عرض ۱۴ روز قبل از شروع علایم بیماری
تماس نزدیک با مورد قطعی و علامتدار بیماری
مراقبت مستقیم از بیمار مبتلا به عفونت ناشی از کورونا ویروس محتمل/ قطعی

تماس نزدیک به چه معنا است؟
تماس بیمارستانی با بیمار
همکار بودن یا همکلاس بودن با فرد مبتلا به کورونا ویروس یا هر تماس شغلی با بیمار مبتلا به کورونا ویروس در فضای بسته مشترک
همسفر بودن با فرد مبتلا به کورونا ویروس در یک وسیله نقلیه مشترک

چه مدت زمانی ویروس بر روی سطوح زنده می ماند؟
هنوز مشخص نمی باشد که ویروس کورونا ویروس چه مدت بر روی سطوح زنده می ماند.
اطلاعات فعلی نشان می دهند که برای چدن ساعت این ویروس بر روی سطوح زنده می مانند.
مواد شستشودهنده مثل وایتکس می تواند ویروس را از روی سطوح از بین ببرد.

آیا آنتی بیوتیک برای درمان بیماری موثر است؟
خیر
آنتی بیوتیک ها برروی ویروس ها تاثیری ندارند.
کوروناویروس جدید یک ویروس است و بنابراین آنتی بیوتیک روی آن اثری ندارد.
 

مطالب آموزشی(متن و فیلم)

 

کروناویروس ویژه دانش آموزان
دستورالعمل گندزدایی
جزوه آموزشی جلوگیری از کرونا ویروس
متن نهایی مدیریت استرس در شرایط بحران(ویروس کرونا) ۵-۱۲-۹۸
مطلب آموزشی توصیه های به مسئولین مدارس در رابطه با بحران(ویروس کرونا) ۵-۱۲-۹۸
پمفلت آموزشی برای همراهان

پوستر و پمفلت



پمفلت آموزشی برای همراهان



———————————————————————————————————————
تهیه و تدوین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

چگونگی استفاده از ماسک

چه هنگام باید از ماسک استفاده کنیم؟

  • اگر سالم هستید، زمانی که می خواهید از فردی که احتمال ابتلا به ویروس کورونا را دارد مراقبت کنید از ماسک استفاده نمایید.
  • اگر عطسه یا سرفه دارید از ماسک استفاده کنید.
  • ماسک فقط زمانی موثر است که همزمان با آن دستانتان را با آب و صابون یا محلول های الکلی به صورت مکرر بشویید.
  • اگر از ماسک استفاده می کنید باید بدانید چگونه از آن استفاده کرده و به صورت مناسب آن را دور بیاندازید.

چگونه ماسک را به صورت بزنیم، از صورت برداریم و بعد از مصرف آن را به صورت مناسب دور بیاندازیم؟

  • قبل از گذاشتن ماسک، دستان خود را با محلول های الکلی یا آب و صابون تمیز کنید.
  • بینی و دهان خود را با ماسک بپوشانید و اطمینان حاصل کنید که هیچ فاصله ای بین صورت و ماسک وجود نداشته باشد.
  • در هنگام استفاده از ماسک، آن را لمس نکنید، اگر آن را لمس کردید، دستانتان را فورا با محلول های الکلی یا آب و صابون تمیز کنید.
  • به محض اینکه احساس کردید ماسک مرطوب شده و نم دارد فورا آن را تعویض کنید و از ماسک های یکبار مصرف فقط یک بار استفاده کنید.
  • برای برداشتن ماسک، آن را از پشت سر بردارید (جلوی ماسک را به هیچ وجه لمس نکنید)، فورا آن را در یک سطل آشغال بسته بیاندازید و دستانتان را با محلول های الکلی یا آب و صابون تمیز کنید.

 برگرفته از سایت سازمان جهانی بهداشت WHO 

 ترجمه: آموزش و توانمندسازی مدیریت منابع انسانی/دانشگاه علوم پزشکی کردستان

جلسه مشترک با دانشگاه های علوم پزشکی کشور در موضوع کروناویروس جدید

عصر امروز، جلسه ای مشترک با حضور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و مسئولین روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به صورت ویدئو کنفرانس و با موضوع کروناویروس جدید و بیماری کووید۱۹، برگزار شد.

به گزارش وبدا، در این جلسه، درخصوص موضوعاتی همچون، پیشگیری، دستورالعمل های اجرایی، راهکارهای عملیاتی و اخذ پیشنهادات مختلف در حوزه مقابله با این ویروس، بحث و تبادل نظر شد.

 دکتر کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در این جلسه، گفت: در مورد کروناویروس جدید از یکماه و نیم قبل اقداماتی آغاز شد، اما این اقدامات صرفا در داخل وزارتخانه و در قالب قرارگاه پیشگیری و مقابله با کروناویروس انجام شد و حمایت های بین بخشی و حساسیت لازم آنچنان که باید و شاید وجود نداشت. اما خوشبختانه  امروز و البته بعد از تشخیص اولین موارد مثبت کروناویروس در کشور، فراتر از قرارگاه واقع در وزارت بهداشت، ستاد ملی پیشگیری و کنترل کروناویروس تشکیل شده است. 

وی افزود: قرارگاه پیشگیری و مقابله با کروناویروس، درصدد بود که در این راستا کمپینی را تشکیل دهد و با ظهور اولین موارد کروناویروس، این کمپین تحت عنوان بسیج ملی مقابله با ویروس کرونا یا بیماری کووید ۱۹ شکل گرفت. در این زمینه، به عنوان شعار محوری، هشتک #کروناراشکست_میدهیم نیز درنظر گرفته شد و رسانه ها نیز این هشتک را دنبال می کنند. ذیل این اقدامات، اتاق رسانه نیز در ستاد وزارت بهداشت راه اندازی شده است تا اطلاع رسانی به صورت صحیح و به هنگام باشد. در این راستا، کارشناسان و سایر مدیران کمیته های مختلف زیرمجموعه قرارگاه نیز با رسانه ها همکاری کرده و اطلاعات موردنیاز آنها را در اختیارشان قرار می دهند. 

دکتر جهانپور عنوان کرد: اطلاع رسانی در مورد کروناویروس در دو فاز انجام می شود. فاز اول در مورد آموزش و اطلاع رسانی در مورد کروناویروس جدید یا بیماری کووید ۱۹ است. این فاز در انحصار وزارت بهداشت نیست، گرچه در چارچوب سیاست ها و گزاره های وزارت بهداشت انجام می شود، اما محدود به وزارت بهداشت نبوده و دانشگاه ها در این فاز نقش اساسی خواهند داشت و چنانچه قرار باشد اطلاع رسانی ضریب نفوذ واقعی و موثری پیدا کند، بدون حضور صف و مدیران و مجموعه روابط عمومی دانشگاه ها، امکان پذیر نخواهد بود.

وی ادامه داد: فاز دوم اطلاع رسانی به ارائه آمار تجمیعی رسمی مبتلایان و متوفیان اختصاص دارد، این فاز صرفا در حیطه وزارت بهداشت تعریف شده است و در وزارت بهداشت به صورت متمرکز انجام شود. 

وی در ادامه خطاب به مسئولین روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: دانشگاه ها در زمینه نشر اخبار و اطلاع رسانی، مطالب خود را با هشتگ واحد #کروناراشکست_میدهیم، انتشار دهند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها، بازوان کمپین اطلاع رسانی کروناویروس هستند، گفت: قطعا، دانشگاه های علوم پزشکی در این عزم ملی، با انگیزه، عزم و اراده جدی ملی، نتایج خوبی را رقم خواهند زد.

دکتر جهانپور عنوان کرد: راهکار قطع زنجیره انتقال این بیماری، اطلاع رسانی صحیح و آموزش عمومی است، به هرحال بیماری نوپدید بوده و طبیعی است که ابعاد آن کمی گنگ به نظر برسد و نمی توان انتظار داشت که بروز این بیماری همانند کشور چین باشد. لذا ممکن است رفتار بیماری در ایران اندکی متفاوت باشد، بنابراین، آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و آموزش عمومی، بدون ایجاد هراس و نگرانی بی مورد، کاری است که با کمک دانشگاه های علوم پزشکی کشور میسر می شود. درواقع، مرز بین هوشیاری و ایجاد استرس و نگرانی، بسیار حساس است که دانشگاه های علوم پزشکی در چارچوب دستورالعمل ها از پس آن برخواهند آمد.

بازدید سرزده و شبانه رئیس دانشگاه از بیمارستان کوثر سنندج

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه به صورت سرزده و شبانه از بیمارستان کوثر سنندج بازدید به عمل آوردند.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان کوثر سنندج، از نزدیک در جریان روند انجام امور و ارائه خدمات به مراجعین و بیماران قرار گرفتند.

دکتر فرزین رضاعی و هیئت همراه ضمن صحبت با مسئولین و کارکنان بیمارستان در جریان نیازها و خواسته های آنان قرار گرفتند.

بازدیدکنندگان در جلسه ای با مسئولین مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کوثر سنندج، تصمیمات لازم را در جهت بهبود وضعیت اتخاذ نمودند.

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس در استان

امروز جمعه، دوم اسفندماه ۱۳۹۸، جلسه کمیته دانشگاهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس در استان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارشناسان ستادی در محل دفتر ریاست واقع در ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش وب دا، در این جلسه دکتر فرزین رضاعی و سایر حاضرین به بحث و گفتگو پیرامون خطرات مرتبط با بروز و شیوع احتمالی کرونا ویروس در استان پرداخته و مهمترین راهکارها و اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای را مورد بررسی قرار دادند.

حاضرین پس از بیان نظرات و پیشنهادات و نیز مطرح نمودن دستورکارهای جلسه، مواردی از قبیل احداث و استقرار بیمارستان های صحرایی، تهیه و توزیع ماسک های تنفسی و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی راهکارهای مقابله ای با کرونا ویروس از طریق صدا و سیما و رسانه های مختلف استانی را به تصویب رساندند.

برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی کنترل عفونت بیمارستانی

سومین جلسه کمیته دانشگاهی کنترل عفونت بیمارستانی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه معاونین درمان، آموزشی و پژوهشی و جمعی از مدیران ستادی، رؤسای بیمارستان ها، کارشناسان و اعضای هیئت علمی در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این جلسه دکتر فرزین رضاعی و دیگر حاضرین به بحث و بررسی پیرامون وضعیت عفونت های بیمارستان های سطح استان و مهمترین دست آوردها و نتایج اجرای برنامه های پیشگیرانه پرداختند.

حاضرین پس از بیان نظرات و پیشنهادات، تصمیمات متناسب با بهبود وضعیت و کنترل مؤثرتر عفونت های بیمارستان های استان را اتخاذ نمودند.