1398/08/11 تدوین اساسنامه شبکه‌های ملی تحول آموزش علوم پزشکی

به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از فارس،باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، هدف از تشکیل مناطق آمایشی کشور را ایجاد هم افزایی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و سایر نهادهای علمی مستقر در مناطق آمایشی برای دستیابی به توسعه علمی در منطقه ذکر کرد و گفت: خوشبختانه طی سال های گذشته با تلاش‌های همکاران در مناطق آمایشی این هدف به خوبی پیگیری شده است.

وی با اشاره به اهمیت بحث مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها، اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز در سخنان خود بر این موضوع تأکید فرمودند و این تکلیف بالادستی در برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و در قالب مناطق آمایشی پیگیری شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: بدین منظور اسناد بالادستی کشور رصد و تکالیف مرتبط با حوزه آموزش از این اسناد احصا شد؛ سپس طی نشست‌های کارشناسی و اولویت بندی این تکالیف، طی 2 مرحله حدود 80 ماموریت ویژه به کلان مناطق آمایشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور واسپاری شد.

لاریجانی گفت: این مأموریت‌ها باتوجه به نیازها و توانمندی‌های بومی مناطق واسپاری شده و هدف این است که از ظرفیت‌های بومی برای توسعه شبکه‌های علمی در علوم بین رشته‌ای و در نهایت دستیابی به مرجعیت علمی در این حوزه ها بهره‌برداری شود.

وی عنوان کرد: خوشبختانه بسیاری از این ماموریت‌ها به خوبی در کشور در دست پیگیری است و مناطق آمایشی متولی ماموریت با ایجاد شبکه همکاری ملی توانسته اند دستاوردهای مناسبی را در این زمینه فراهم کند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه ماموریت‌های واسپاری شده به مناطق آمایشی تکالیف ملی حوزه آموزش علوم پزشکی بوده و مناطق آمایشی به عنوان نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مسؤولیت پیگیری این ماموریت‌ها را در سطح ملی دارند، گفت: با اقدامات مناسبی که تاکنون در مناطق آمایشی صورت گرفته، لازم است ساز و کاری طراحی شود تا با ساختارمند کردن این شبکه‌ها، بسترهای ماندگاری و نهادینه کردن این تلاش‌ها در سطح کشور فراهم شود.

 لاریجانی افزود: در این راستا اساسنامه شبکه‌های ملی تحول آموزش علوم پزشکی در حیطه‌های اولویت‌دار ملی و مأموریت‌های ویژه کلان مناطق آمایشی تدوین شده و به زودی با ابلاغ این اساسنامه، شبکه‌های ملی تحول آموزش علوم پزشکی در سطح مناطق آمایشی کشور شکل می‌گیرند.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: این شبکه‌ها در واقع یک حافظه سازمانی مشترک در خصوص موضوع یا مأموریت خود ایجاد می‌کنند و هدف این است که این حافظه سازمانی تا سطوح داخلی دانشگاه‌های علوم پزشکی نظیر دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی نیز نفوذ کند و تمامی سوابق مرتبط در سطح ملی را گردآوری کند.

وی افزود: با ایجاد این شبکه، بسترهای همکاری تمامی گروه‌های علمی و مراکز تحقیقاتی مرتبط با موضوع شبکه  فراهم می‌شود و انتظار این است که این شبکه‌ها در کنار دبیرخانه‌ها و حوزه‌های معاونت آموزشی وزارت بهداشت فرایندهای مرتبط با نیازسنجی، برنامه ریزی، اجرا، ارزشیابی، اعتباربخشی و بازنگری برنامه‌های آموزشی و کوریکولوم‌های آموزشی مرتبط با موضوع شبکه را دنبال کند.

لاریجانی همکاری با وزارت بهداشت برای تعیین اولویت‌های آموزش، برآورد نیروی انسانی مورد نیاز و گردآوری متون علمی در زمینه موضوع شبکه را از دیگر اهداف تشکیل این شبکه‌ها ذکر کرد و گفت: بدون شک تربیت اثربخش نیروی انسانی در حوزه‌ها تخصصی علاوه بر امکانات موجود در دانشگاه‌های علوم پزشکی مستلزم بهره‌برداری از سایر زیرساخت‌های علمی در کشور است و شبکه‌های ملی تحول آموزش علوم پزشکی می‌توانند هم افزایی چشمگیری در بین نهادهای علمی کشور برای تربیت نیروی انسانی ایجاد کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه اساسنامه شبکه‌های ملی تحول آموزش علوم پزشکی تدوین شده و به زودی با نظر مسئولان حوزه آموزش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نهایی می‌شود، گفت: امیدواریم با ایجاد این شبکه‌ها بسترهای مدون تر شدن تلاش‌های همکاران در مناطق آمایشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی فراهم شود و بتوانیم با نهادینه سازی اقدامات صورت گرفته در زمینه مأموریت‌های ویژه زمینه‌های حرکت در مسیر مرجعیت علمی در کشور را فراهم کنیم.

1398/08/09 ارزیابی سند جامع خدمات سلامت در داروخانه های ایران از سوی مسئولان نظام سلامت

دکتر عباس آقازاده مسرور رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در گفت و گو با خبرنگار این سازمان با اشاره به این که به دنبال انتشار سند جامع خدمات سلامت در داروخانه های ایران، بحث های مختلفی در درون جامعه پزشکی شکل گرفت، بیان کرد: هیات رئیسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی به منظور جلوگیری از ایجاد تنش و بروز دوقطبی های کاذب در درون جامعه پزشکی  ؛ تثبیت جایگاه همکاران داروساز در نظام سلامت و جلوگیری از تداخلات احتمالی بین وظایف بخش های مختلف نظام سلامت، تصمیم گرفته است تا مذاکراتی با طرفین ذینفع در انتشار این سند داشته و نقد و اصلاحات لازم در متن سند مذکور اعلام شود.

وی افزود: دکتر ظفرقندی ریاست کل سازمان نظام پزشکی نیز در جلسه ای با حضور دکتر شانه ساز معاون غذا و داروی وزارت بهداشت ، دکترحریرچی معاون کل این وزارتخانه و سایر کارشناسان مربوطه ، نکاتی را که از نظر سازمان نظام پزشکی لازم بود تا در متن این سند مورد توجه قرار گیرد ، مطرح کرده و از این که در پروسه تنظیم و تدوین آن از پتانسیل کارشناسی سازمان نظام پزشکی مطابق قانون تشکیل آن استفاده نشده بود، گلایه کرد .

وی ادامه داد: نهایتا مقرر شد تا نشست مشترکی بین سازمان نظام پزشکی ، صاحبان فرآیند و معاون غذا و داروی وزارت بهداشت تشکیل شده و این سند از نظر کارشناسی علمی مورد ارزیابی قرار گیرد.

رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: هیات رئیسه مجمع عمومی ازدکتر شانه ساز معاون غذا و داروی وزارت بهداشت و دکتر محمد باقر ضیاء رئیس انجمن داروسازان ایران و هیات همراه آنان دعوت نمود تا روز یکشنبه 12 آبان ماه جاری در محل سازمان نظام پزشکی حضور یافته و در جلسه ای که با حضور ریاست کل سازمان نظام پزشکی ، هیات رئیسه مجمع عمومی و اعضای داروساز شورای عالی نظام پزشکی تشکیل می شود، شرکت نموده و به ارزیابی علمی سند جامع خدمات سلامت در داروخانه های ایران بپردازند.

آقازاده گفت: طرفین با حسن نیت از این دعوت استقبال نموده و هیات رئیسه مجمع عمومی نیز نقطه نظرات گروههای مختلف جامعه پزشکی را جمع آوری نموده تا در جلسه روز یکشنبه آنها را مطرح و در نهایت به کارشناسی و ارزیابی لازم در خصوص سند مذکور پرداخته شود.

1398/08/06 اجرای طرح نسخه الکترونیکی در ۲۳۵ شهر

 به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از سازمان بیمه سلامت طاهر موهبتی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افتخار داریم که ۹۱.۴ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه‌های خدمات درمانی هستند و آن دسته‌ای که از پوشش بیمه همگانی بهره نبردند، منعی برای انجام این کار وجود نداشته است و به عبارتی همه مردم بالقوه دارای بیمه درمان هستند؛

 وی با بیان اینکه ۴۰ میلیون از جمعیت کشور تحت پوشش خدمات سازمان بیمه سلامت هستند، ادامه داد:گروه‌های مختلفی مانند کارکنان دولت، بازنشستگان، روستائیان، خانواده شهدا و ایثارگران، طلاب، دانشجویان، مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و بیمه پردازان و افرادی که در این دولت بیمه رایگان شدند، تحت پوشش سازمان بیمه سلامت قرار دارند. همچنین به اتباع خارجی توجه ویژه می‌شود و صد هزار تبعه خارجی از خدمات سازمان بیمه سلامت بهره مند هستند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه  سازمان بیمه سلامت توجه ویژه‌ای به بیماران خاص و محرومان دارد و ۷۳ هزار بیمار خاص تحت پوشش بیمه سلامت هستند، اضافه کرد: یکی از افتخارات کشور که نشان دهنده حمایت و توجه ویژه به محرومان است، طرح بیمه رایگان سلامت است. امروزه ۳۴ میلیون از جمعیت بیمه شدگان ما  به صورت رایگان بیمه شدند و هزینه‌ای برای حق بیمه پرداخت نمی‌کنند.

 موهبتی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد هزینه‌های مردم در بیمارستان‌های دولتی و بخش خصوصی بر اساس تعرفه دولتی و ۷۰ درصد هزینه مردم در بخش سرپایی توسط سازمان‌های بیمه گر پرداخت می‌شود و پرداختی از جیب مردم که همواره تاکید شده باید کاهش پیدا کند و از ۵۸ درصد به ۳۳ درصد کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در واقع بخشی از توصیه مقام معظم رهبری که بارها تاکید کردند که بیمار جز رنج بیماری، دغدغه دیگری نداشته باشد و در سیاست‌های کلی سلامت نیز ابلاغ کردند محقق شده است.
 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: حدود ۴ هزار و ۸۰۰ خدمات در بسته خدمات بیمه‌ای قرار دارد و ۲ هزار و ۴۵۰ قلم دارو و ۴۸ هزار لوازم مصرفی و تجهیزات پزشکی تحت پوشش بیمه هستند. هدفمند کردن یارانه بیمه رایگان به سمت گروه‌های نیازمند، منطقی کردن رفتارهای هزینه‌ای، اجرای راهنمای بالینی، جلوگیری از ایجاد همپوشانی چند دفترچه بیمه‌ای و رفع آن، اجرای نظام ارجاع و پزشکی خانواده در روستاها در حال انجام است وامروز نتایج ارزشمند آن را می‌بینیم.
موهبتی افزود: در نقاط محروم کشور در گذشته پزشک و متخصص حضور نداشت و امروز ۲۸ میلیون ایرانی در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و روستاها از ۱۲ خدمت شامل دندان‌پزشکی، پزشکی، مامایی، آزمایش و  تصویربرداری برخوردار هستند و در ۴ هزار مرکز خدمات سلامت روستایی این خدمات ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: در ۱۸ هزار خانه بهداشت، یک تا سه بهورز حضور داشته و علاوه بر آموزش مردم و بیمار یابی و بهبود آن از بروز بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند. طرح بزرگ کنترل فشار خون و کنترل دیابت، نتیجه خدمات سطح یک سلامت در کشور است.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت  اظهار داشت: در اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی، رئیس سازمان جهانی بهداشت از اتفاقات طرح تحول سلامت و افتخارات نظام در زمینه پوشش بیمه سلامت، به نیکی و تحسین برانگیز یاد می‌کند.  سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ایران گواهی حذف سرخک و سرخجه و تراخم را کسب کرده و این از افتخارات کشور است که نتیجه تلاش وزارت بهداشت است.

موهبتی گفت: اداره سازمان‌های بیمه‌ای بدون زیرساخت‌های الکترونیکی، هدایت هواپیما بدون راداراست. در این بخش نیز اتفاقات ارزشمندی مثل پرونده الکترونیک سلامت رخ داد که مهمترین پروژه ملی دولت الکترونیک در حوزه سلامت بود و به همت وزارت بهداشت شکل گرفت و با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

وی تصریح کرد: پرونده الکترونیک سلامت به بهبود تجویز و درمان، ارتقای کیفی خدمات و ایجاد اطلاعات برای سیاستگذاری صحیح و استقرار نظام خرید راهبردی و نظام ارجاع کمک موثری خواهد کرد.

 مدیرعامل سازمان بیمه سلامت بیان کرد: طرح نسخه الکترونیکی در حال حاضر در ۲۳۵ شهر کشور اجرا می‌شود و زیرساخت‌های آن تا پایان سال در تمام شهرهای کشور آماده خواهد شد؛ضمن اینکه رسیدگی الکترونیکی اسناد بستری نیز در ۴۴۰ بیمارستان در حال اجراست.

1398/08/06 گزارش اولیه شورای اقتصاد سازمان نظام پزشکی در خصوص قیمت تمام شده ویزیت( تعرفه)

در حاشیه این جلسه دکتر جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان در پاسخ به این پرسش خبرنگار روابط عمومی که برخی از چگونگی جامعه هدف در استخراج نتایج سوال می کنند گفت: در تکمیل و دقت در پرکردن تمام آیتم های موثر در هزینه های متوسط زندگی، مطب و  هزینه های عمومی پزشک و همچنین درآمد متوسط پزشک عمومی در ماه و سال تعامل نزدیکی با انجمن پزشکان عمومی داشتیم و در آخرین همایش این انجمن پرسشنامه مفصل بین پزشکان شرکت کننده توزیع شد که نتایج این پرسشنامه در حال استخراج است و بعداز لحاظ کردن در گزارش اولیه، تقدیم رییس کل سازمان خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، صبح امروز آخرین گزارشات و بررسی هایشورای اقتصاد سازمان نظام پزشکی با حضور رییس کل سازمان؛ معاون فنی و نظارت و دیگر اعضا تشکیل شد.در این نشست رییس کل نظام با اشاره به اهمیت موضوع تعرفه از شورا خواست با تکیه بر آرا و نظرات جامعه هدف هرچه سریع تر نسبت به نهایی کردن نتایج اقدام نمایند.

در این جلسه  که طبق پروژه قیمت تمام شده خدمت و بر اساس تعرفه ویزیت پزشک عمومی بنیانگذاری شده، گزارش مفصلی از محاسبات هزینه ها و درآمد پزشک عمومی در کلان شهرهایی نظیر تهران مطرح گردید. در ادامه نیز مقرر شد تیم مذکور هرچه سریعتر با لحاظ کردن پرسش نامه هایی که با کمک انجمن پزشکان عمومی و بصورت تصادفی توسط دیگر پزشکان عمومی پرشده است در طرح مذکور تا نیمه آبان ماه سال جاری مراحل پیشرفت و قیمت تمام شده را برای بهره برداری و ارائه به دبیرخانه شورایعالی نظام پزشکی و همچنین شورایعالی بیمه تقدیم ریاست کل سازمان نمایند.

در حاشیه این جلسه دکتر جهانگیری معاون فنی و نظارت سازمان در پاسخ به این پرسش خبرنگار روابط عمومی که برخی از چگونگی جامعه هدف در استخراج نتایج سوال می کنند گفت: در تکمیل و دقت در پرکردن تمام آیتم های موثر در هزینه های متوسط زندگی، مطب و  هزینه های عمومی پزشک و همچنین درآمد متوسط پزشک عمومی در ماه و سال تعامل نزدیکی با انجمن پزشکان عمومی داشتیم و در آخرین همایش این انجمن پرسشنامه مفصل بین پزشکان شرکت کننده توزیع شد که نتایج این پرسشنامه در حال استخراج است و بعداز لحاظ کردن در گزارش اولیه، تقدیم رییس کل سازمان خواهد شد.

وی افزود: انتظار می رود این آمار تا نیمه اول آبان تکمیل و  برای ارائه به مراجع ذیصلاح تقدیم حوزه ریاست سازمان شود.

1398/08/06 آغاز به کار بیمه اجباری سلامت با حضور معاون اول رئیس جمهور

به گزارش  اداره کل روابط عمومی ، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت در گفت‌وگو با ” ایرنا ” درباره طرح بیمه اجباری سلامت افزود: در مصوبه جدید دولت، صد در صد حق بیمه افرادی که تا ۴۰ درصد حداقل حقوق وزارت کار درآمد دارند توسط دولت پرداخت می‌شود. همچنین ۵۰ درصد حق بیمه افرادی که از ۴۰ درصد تا کمتر از صد در صد حداقل حقوق و دستمزد را دریافت می‌کنند توسط دولت پرداخت خواهد شد و افرادی که صد در صد حداقل حقوق و دستمزد را دریافت می‌کنند باید حق بیمه را خودشان پرداخت کنند.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که با این روش، طرح بیمه اجباری سلامت را عملیاتی کنیم. بین ۷ تا ۱۰ میلیون نفر که تحت پوشش بیمه نیستند با این اقدام از پوشش بیمه‌ای برخوردار می‌شوند.

نمکی درباره همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انجام ارزیابی وسع نیز اظهار کرد: این اقدام با همکاری سازمان بیمه سلامت، وزارت بهداشت و وزارت رفاه در حال پیشرفت است.

ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت نیز پیش از این درباره بیمه اجباری سلامت گفته بود: دو ماه قبل آیین نامه بیمه اجباری سلامت توسط دولت تصویب شد که بر اساس آن، مردم با حمایت دولت تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند و در آبان ماه از سامانه آن بهره برداری می‌شود.

طاهر موهبتی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت نیز پیش از این در همین رابطه گفته بود: پوشش بیمه اجباری سلامت برای آحاد مردم از هفته بیمه سلامت آغاز می‌شود. افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند می ‌توانند با مراجعه به سایت سازمان بیمه سلامت یا دفاتر پیشخوان تحت پوشش بیمه قرار گیرند. بر اساس آمارها حدود ۱۰ درصد افراد در کل کشور تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و امیدواریم این افراد در بازه زمانی ۶ ماهه پس از اعلام سازمان بیمه سلامت، برای بیمه شدن مراجعه کنند تا از تسهیلات آیین نامه برخوردار شوند. البته اگر افراد شرایط قانونی را در هر بازه زمانی پیدا کنند، سه ماه فرصت دارند که برای پوشش بیمه‌ای مراجعه کرده و از یارانه بیمه سلامت همگانی برخوردار شوند.

کوروش فرزین، معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت نیز در این رابطه اظهار داشت: هر شخص که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای است، از زمان ابلاغ آیین نامه اجرایی ارزیابی وسع که در هفته بیمه سلامت خواهد بود، می‌تواند با مراجعه به سایت سازمان بیمه سلامت یا دفاتر پیشخوان از بیمه سلامت برخوردار شود.

وی بیان کرد: اگر افراد قادر به پرداخت حق سرانه بیمه نباشند، می‌توانند درخواست ارزیابی وسع کنند. پس از دریافت اطلاعات دهک درآمدی خانوار متقاضی از وزارت رفاه، متقاضی می‌تواند از صد در صد یا ۵۰ درصد تسهیلات دولت در پرداخت حق سرانه بیمه پایه استفاده کند. بر اساس آیین نامه اجرایی مصوب دولت، وزارت رفاه باید حداکثر در بازه زمانی یک ماهه نسبت به اعلام نتیجه ارزیابی وسع متقاضی اقدام کند.

معاون سازمان بیمه سلامت گفت: متقاضیان دریافت پوشش بیمه‌ای سلامت اگر از تسهیلات حمایتی دولت استفاده کرده باشند یا به طور اورژانس در مراکز درمانی نیاز به خدمات تشخیصی و درمانی داشته باشند، می‌توانند بدون گذراندن دوره انتظار ۱۰ روزه، دفترچه بیمه سلامت خود را دریافت کرده و از مزایای آن بهره مند شوند. جهت جلوگیری از این‌که افراد فاقد پوشش بیمه‌ای، دریافت دفترچه را به زمان دریافت خدمات موکول نکنند، دوره انتظار ۱۰ روزه جهت دریافت دفترچه بیمه سلامت در نظر گرفته شده است.

هیات وزیران در جلسه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تایید سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد بند (الف) ماده (۷۰) قانون برنامه پنج‌ ساله ششم توسعه، آییننامه اجرایی بیمه پایه اجباری سلامت و ارزیابی وسع را تصویب کرد. بر این اساس، دولت مکلف است به منظور تحقق سیاست‌های کلی سلامت، تامین منابع مالی پایدار برای بخش سلامت، توسعه کمی و کیفی بیمه‌های سلامت و مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه با محوریت وزارت بهداشت، اقدامات لازم را به عمل آورد. همچنین مطابق قانون برنامه، پوشش بیمه سلامت برای تمامی آحاد جمعیت کشور اجباری بوده و برخورداری از یارانه دولت جهت حق سرانه بیمه از طریق ارزیابی وسع و سایر ضوابط، بر اساس آئین‌نامه‌ای است که به تصویب دولت می‌رسد. بر این اساس، این حق بیمه شامل سرپرست خانوار و تمامی افراد تحت تکفل آنان است.

1392/12/17 راه اندازی اولین پایگاه خبری، تحلیلی ورزشی ایران

قطبی اظهار داشت: از این اقدام باید استقبال شود و ما هم به نوبه خود تلاش خواهیم کرد تا در جهت توسعه و کمک به رشد علمی و آگاهی  ورزشکاران در تمامی زمینه­ های ورزشی کمک کنیم.

قطبی در پایان از اعلام آمادگی هیات برای راه اندازی دفتر استانی این پایگاه در استان کردستان خبر داد و گفت به یاری خدا و با کمک دوستان و متخصصان ورزش، مطالب و آموزه های علمی ورزشی را از طریق این پایگاه منتشر خواهیم کرد.

1392/12/10 نجات جان مادر باردار سنندجي و فرزندش از مرگ

به گزارش خبرنگار وب دا از سنندج ، مسئول درمان مادران باردار استان كردستان و متخصص داخلي در اين باره ، گفت : احترام رحيمي زن باردار 43 ساله سنندجي است كه با سابقه ديابت و فشار خون و داشتن 130كيلو گرم وزن  به دليل عدم مراجعه به پزشك و انجام مراقبت هاي اوليه بهداشتي  در  هفته 35 بارداري ، مبتلا به فشارخون بالا و درد شديد شكم شد.

دكتر هومن قصري افزود: بيمار با داشتن علائم فشارخون 140/260 ،  فلج يك طرف بدن  و كاهش سطح هوشياري به بلوك زايمان بيمارستان بعثت سنندج مراجعه كرده  و با معاينه پزشك متخصص داخلي و تجويز و انجام سي تي اسكن مغزي  ، مشخص شد كه بيمار دچار خونريزي مغزي شده است و بلافاصه به صورت اورژانسي تحت عمل جراحي سزارين قرار گرفت.

به گفته اين پزشك معالج ، نوزاد پسر اين بيمار سالم متولد شد . در آزمايشات بعدي از مادر ، مشخص گرديد كه وي مبتلا به  نارسايي كليه و همچنين سندرم HUS-TTP مي باشد .مسئول درمان مادران باردار استان  و همچنين يكي از پزشكان معالج اين بيمار در ادامه ، اضافه كرد:بيمار پس از 35 روز بستري در بخش آي سي يو بيمارستان بعثت  و10 بار دياليز و 28 بار تزريق پلاسما فريز و كنترل فشار خون و قند خون پس از 52 روز با حال عمومي رضايت بخش   ترخيص گرديد. 

1392/12/10 واكنش ریاست سازمان نظام پزشكي كردستان دکتر قطبی به گزارش شوخان

سلام عليكم،
همانطور كه مستحضريد جامعه پزشكي يكي از گروه‌هاي، مرجع و معتبر براي تمامي ملت‌ها محسوب مي‌شود،‌اعتبار اجتماعي اين گروه خدوم  وشريف ناشي از صرف عمر گرانمايه براي علم اندوزي و خدمت به هم نوعان  وعنايت پروردگار در توفيق ذهن‌ها و دست‌هايي است كه به تشخيص و درمان ‌الام نوع بشر پرداخته است. به گواهي همه دلسوزان ‌آنچه بيش از هر چيز بر بهبود و علاج بيماري اثر دارد؛ وجود رابطه‌ي صميمانه وسرشار از اعتماد بين پزشك  وبيمار است و آنچه بر اين ارتباط روحاني صدمه وارد نمايد قطعا بر سلامت عمومي جامعه موثر خواهد بود.
نقش جرايد و رسانه‌ها در تقويت اين اعتماد وهمچنين ميزان  اثرپذيري عمومي مبتني بر شواهد صحيح بر كسي پوشيده نيست اما متاسفانه اين روزها اوضاع ديگرگون است. نمونه آن گزارش مورخ 92/11/19 هفته نامه سيروان با عنوان»‌دنياي تاريك شوخان رختي سياه بر تن  جامعه پزشكي« كه تعجب همگان را در تخريب بي سابقه عالمان علم الابدان در استان كردستان با رويه‌اي نابخردانه و سخيف برانگيخت. از هفته‌ نامه‌ي سيروان كه با پول بيت المال اداره مي‌شود و يكي از وظايف اصلي و  اساسي آن تقويت همبستگي وايجاد اتحاد در همه اقشار و صنوف سطح استان است هرگز انتظار نمي‌رفت تا بدون رعايت هيچ گونه حريم وحرمتي جامعه‌ي خدمتگزار پزشكي استان را هدف گرفته  وعامدانه اعتماد عمومي و شان اجتماعي جامعه پزشكي استان را مخدوش نمايد. اين در حالي است كه رهبر معظم و فرزانه انقلاب بارها و بارها از لفظ تقدس براي جامعه پزشكي استفاده كرده‌اند.
تهيه گزارشاتي بدون بهره‌گيري از نظرات كارشناسي و فقط در راستاي ايجاد فضاي ناامني براي همكاران  خدوم پزشك و تحريك احساسات پاك مردم شريف استان براي به دست آوردن نامي  وناني، زخمي ديگر بر پيكره سلامت انسان  وارد نمود و به راستي چه كسي مي‌خواهد جوابگوي ايجاد اين بي اعتمادي در جامعه باشد.
آنچه كه باعث تاسف بيشتر است استفاده آن هفته نامه از برخي افراد با  نام كارشناس و يا صاحب نظر بودكه متاسفانه اين كارشناس نماها هيچ اطلاعي از پرونده‌ها و يا قوانين جاري كشور نداشته  واز اين رسانه به عنوان تريبون تبليغاتي براي خود استفاده كرده و مطالبي بي ربط از جمله صدور حكم جبران خسارت را در هفته نامه صادر نموده  وغافل از اينكه هر گونه اعلام جرمي و صدور حكم منوط به طرح موضوع در مراجع قضايي ومحاكم صالحه مي‌باشد.
در خاتمه يادآوري مي‌گردد پرونده مذكور در حال حاضر در هيات بدوي انتظامي سازمان نظام پزشكي با شكايت پدر بيمار مفتوح و در مرحله صدور راي مي‌باشد وانتظار مي‌رفت كه  هفته نامه سيروان كه نظرات  غير كارشناس افراد غير مرتبط را د راين زمينه منعكس نموده بود نسبت به انعكاس نظر كارشناس پزشكي از هر پزشكي كه خود آن هفته نامه در نظر داشت  استفاده مي‌كرد و يك طرفه به قاضي نمي‌رفت تا در جامعه مطبوعاتي استان نيز دنياي تاريكي آن هفته نامه را به عنوان رخت سياه بر تن مدعيان اطلاع رساني شاهد نبوديم.
انتظار دارد كه اين جوابيه برابر قانون در همان صفحه و با همان تيتر  واندازه حروف جهت تنوير افكار و اذهان عمومي چاپ و جامعه پزشكي و نيز سازمان نظام پزشكي حق پيگيري حقوقي و قضايي موضوع را براي خود محفوظ مي‌دارد.
دكتر بابك قطبي 
رييس سازمان نظام پزشكي شهرستان سنندج
و شوراي هماهنگي استان كردستان

1392/12/04 52 هزار ورزشکار از بیمه ورزشی بهره‌مند هستند

بابک قطبی در گفت‌وگو با سایت روابط عمومی هیات پزشکی ورزشی استان کردستان اظهار داشت: آمار ورزشکاران بیمه‌شده رو به افزایش است به نحوی که امسال تاکنون 51 هزار و 660 نفر ورزشکار بیمه شده‌اند.

وی عنوان کرد: هیات پزشکی ورزشی کردستان زمینه بهره‌مندی ورزشکاران از بیمه و کارت‌های بیمه را فراهم کرده است و استقبال ورزشکاران از این مهم این ادعا را اثبات می‌کند.

رئیس هیات پزشکی ورزشی استان کردستان خاطرنشان کرد: اعتماد به این هیات در استان افزایش یافته است و این مهم موجب بالا رفتن آمار ورزشکاران بیمه شده است.

قطبی اضافه کرد: ورزشکاران با دارا بودن کارت بیمه ورزشی جدای از اینکه آرامش روانی آنان تضمین می‌شود، می‌توانند مانع از تحمیل هزینه‌های اضافی بر خود و خانواده‌هایشان شوند.

1392/11/26 سهل‌انگاری در انجام وظیفه در هیات پزشکی کردستان معنایی ندارد

دکتر بابک قطبی در گفت‌وگو با روابط عمومی هیات پزشکی ورزشی استان کردستان اظهار داشت: ما به عنوان مسئولان هیات در خدمات‌دهی به ورزشکاران زیرپوشش از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد .

به گفته وی، از آنجایی که هیات پزشکی ورزشی به عنوان پشتیبان سایر هیات‌های ورزشی عمل می‌کند لذات جز منفعت ورزشکاران و خدمت به آنان، چیز دیگری را دنبال نخواهیم کرد .

دکتر قطبی اضافه کرد: خدمات مشاوره‌ای، درمانی، آموزش‌های مورد نیاز و کمک به جبران هزینه‌های درمانی از جمله مواردی است که در هیات پزشکی ورزشی استان کردستان دنبال می‌شود .

وی تصریح کرد: جذب ورزشکاران، خدمات‌دهی به ورزشکاران دارای کارت بیمه ورزشی و رضایت آنان یکی از اهدافی است که هیات پزشکی ورزشی آن را از اولویت‌های خود می‌داند .

رئیس هیات پزشکی ورزشی استان کردستان گفت: ایجاد امنیت و آرامش روحی و جسمانی ورزشکاران یکی دیگر از اولویت‌های هیات پزشکی ورزشی است که خوشبختانه در این زمینه موفقیت‌های زیادی حاصل شده است .

دکتر قطبی همچنین به افزایش آمار ورزشکاران زیرپوشش این هیات اشاره کرد و گفت : این مهم نشان می‌دهد که اعتماد و اطمینان به هیات پزشکی بالا رفته و این مهم‌ترین کاری است که ما توانسته‌ایم آن را انجام دهیم .

وی در پایان گفت: ورزشکاران با اعتماد به هیات و عضویت در آن زمینه را برای کمک به خود در مواقع آسیب‌دیدگی و خدمات درمانی فراهم می‌سازند