برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی مقابله با کرونا با حضور رئیس مدیریت مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت/ قدردانی از عملکرد مطلوب تیم مدیریتی دانشگاه در پاندمی کرونا
بیست و سومین جلسه کمیته دانشگاهی مقابله با کرونا با حضور رئیس مدیریت مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با هدف تحلیل و بررسی آخرین وضعیت کرونا در کردستان، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیست و سومین جلسه کمیته دانشگاهی مقابله با کرونا با حضور رئیس مدیریت مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، کارشناس پایگاههای مرزی وزارت بهداشت، رئیس و معاونین، روسای بیمارستانها، متخصصین عفونی و دیگر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کردستان پیش از ظهر امروز در محل سالن جلسات ستاد مرکزی دانشگاه با هدف تحلیل و بررسی آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان، برگزار شد.
رئیس مدیریت مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در این جلسه ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان استان جهت کنترل، درمان و نحوه مطلوب خدمات رسانی به بیماران با اظهار خرسندی، مدیریت کرونا در کردستان مطلوب ارزیابی کرد.
دکتر محمد مهدی گویا با بیان اینکه قدرت سرایت پذیری ویروس کرونا در جامعه افزایش یافته است، افزود: سرعت انتقال بیماری نشاندهنده تغیرات جهشی در این ویروس است.
وی از لحاظ مدیریتی به اهمیت موضوع اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی نیازمند انرژی مضاعف و ارائه خدمات بیشتر با رعایت پروتکلهای بهداشتی هستیم.
رئیس مدیریت مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اعتماد سازی میان جامعه را از جمله رسالتهای خطیر کادر بهداشت و درمان برشمرد و گفت: در راستای فرهنگسازی، مسئولین بایستی در رفتارهای اداری خود مواردی از جمله برگزاری جلسات کوتاهتر با تعدادکم نفرات، رعایت موازین بهداشتی و تجهیز به حفاظت فردی را سرلوحه خود قراردهند.
دکتر گویا در ادامه در اختیار گذاشتن لوازم حفاظت فردی جهت بهرهمندی پرسنل بهداشت و درمان خصوصا پرستاران که سربازان خط مقدم این جبهه هستند را الزامی و موجب امنیت خاطر این تلاشگران عنوان کرد.
وی ضمن تاکید بر توانایی مدیریتی در این برهه زمانی، از خدمات ارائه شده به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان توحید سنندج با مدیریتی توانا، کارآمد و دلسوز قدردانی کرد و گفت: در این بیمارستان بهترین متخصصان آی سی یو و پزشکان حاذق در خصوص درمان بیماران مبتلا به کرونا با ایثار و از خودگذشتگی فعالیت مینمایند که شایسته تقدیر و ستایش هستند.
دکتر گویا نظارت بیشتر بر مرزها جهت رعایت پروتکلهای بهداشتی، کنترل افراد و مسافران جهت تست کرونا و تقویت آموزشها را ضروری بیان کرد و گفت: از مرزهای کشور به لحاظ اقتصادی و درآمد زایی نمیتوان به سادگی گذشت اما میتوان مسافران مبتلا از لحاظ اپیدمی کرونا را بررسی و شناسایی کرد.
رئیس مدیریت مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در ادامه خطاب به مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: باید تقویت و ارتقای زیرساختهای بیمارستانهای بانه و سقز در اولویت کاری دانشگاه قرار گیرد.
دکتر گویا با بیان اینکه در کمیته کشوری کرونا عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با بیماری کرونا مطلوب ارزیابی می شود، خاطرنشان کرد: تشخیص سرپایی و زودهنگام بیماری کرونا یکی از ملاکهای موفقیت دانشگاه بوده و اگر بیماران در اولین مرحله زودتر تشخیص و شناسایی شوند پروسه درمان کم خطر و هزینهتر خواهد بود.
در ادامه کارشناس پایگاههای مرزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: برای کنترل و مقابله با کرونا جهت نیمسال دوم، نیازمند فرماندهی واحد هستیم.
دکتر پیمان پرچمی تحلیل آمارها را مهم برشمرد و ادامه داد: کارایی ۴۰۳۰ و پزشکان باید رصد و بررسی شوند و بر موضوع خوددرمانی نظارت و رسیدگی بیشتری صورت بگیرد.
کارشناس پایگاههای مرزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تردد در مرز باشماق به شدت در حال گسترش است، تصریح کرد: لزوم ایجاد پایگاه هلال احمر و اطفاء حریق در مرز باشماق، افزایش نیروی انسانی جهت خدمت در پایگاه فوریتهای پزشکی و ارتقای پایگاه بهداشتی با افزایش نیرو در این مرز باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.