1393/06/19 ارزیابی اجرای طرح تحول نظام سلامت در سنندج توسط معاون وزیر بهداشت

نصرالله رحیمی سرپرستار بخش اورژانس در این بازدید به نحوه عملکرد بخش اورژانس از نقطه ورود اشاره کرد و گفت: تمام کارها‌ نرم‌افزاری و به صورت کاملا الکترونیک انجام می‌شود.

وی افزود: تریاز در پنج سطح تعریف شده و اطلاعات مریض به صورت سیستمی از لحظه ورود در آن ثبت می‌شود.

رحیمی با بیان اینکه سطح‌بندی با توجه به وضعیت بیمار با رنگ‌های مختلف تعریف شده تا در کوتاه‌ترین زمان با توجه به نیاز بیمار خدمات درمانی لازم ارائه شود، گفت: ساعت ورود تا پذیرش بیمار به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای تسریع در ثبت مشخصات و شرح حال بیمار تمام موارد به صورت تایپ شده و آماده در نرم‌افزار تعریف شده و تنها با تیک از سوی پرستار ثبت می‌شود.

رحیمی افزود: برای جلوگیری از هدررفت وقت یک پرستار کار ثبت اطلاعات و پرستار دیگر نیز به وضعیت بیمار رسیدگی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: یک بانک اطلاعاتی بسیار جامع و کامل نیز ایجاد کرده‌ایم، که تمام اطلاعات را براساس زمان‌سنجی دقیق ثبت می‌کند.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه این پروسه ثبت اطلاعات نباید موجب جلوگیری از خدمات‌رسانی به مردم شود، افزود: بخش اورژانس از حساس‌ترین بخش‌ها بوده و باید به گونه‌ای عمل کرد که همزمان با ثبت اطلاعات و شرح حال بیمار در این سامانه به بیمار نیز خدمات ارائه شود.

آقاجانی بر بالا بردن کیفیت خدمات در اورژانس و سایر بخش‌ها تاکید کرد و افزود: اجرای طرح تحول سلامت باید تاثیر خود را در زمینه ارائه خدمات و کیفیت‌بخشی به اقدامات این بخش به خوبی نشان دهد.

بخش انکولوژی بیمارستان توحید از دیگر بخش‌هایی بود که از سوی آقاجانی مورد بازدید قرار گرفت.

وی در این بازدید ضمن عیادت از بیماران این بخش پای درد و دل‌های یکی از بیماران نشست و اظهار کرد: دولت به رفع مشکلات و دغدغه‌های بیماران اهتمام ویژه دارد.

صلاح‌الدین نقشبندی از بیماران حاضر در این بخش بود که گفت: تاکنون چند مرتبه تحت عمل جراحی و شیمی درمانی قرار گرفته است.

وی هزینه‌های پرداختی در پروسه درمانی خود تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت بیش از 6 تا 7 میلیون تومان در هر بار عنوان کرد و گفت: در این دوره کمتر از 500 هزار تومان پرداخت کرده‌ام.

وی با بیان اینکه هزینه‌های پرداختی نسبت به سال گذشته تفاوت زیادی کرده است، افزود: نحوه برخورد پزشکان و پرسنل پرستاری نیز بسیار خوب و قابل تقدیر است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ابراز رضایت از نحوه ارائه خدمات به بیماران این بخش اظهار کرد: اقدامات و تجهیزات این بخش بیشتر از آنکه به درد بستری بیماران بخورد، برای انجام خدمات درمانی سرپایی به بیماران مناسب است.

وی افزود: این فضا برای ارائه خدمات سرپایی قابل قبول است و باید برای بستری بیماران ظرفیت بهتری ایجاد شود.

وی همچنین بر نصب پروتکل نگهداری از داروها در این بخش تاکید کرد و بیان داشت: این مهم با توجه به قیمت بالای داروهای این بخش نیاز ضروری است.

به گفته وی، پروتکل برنامه‌ریزی زمانی نقش مهمی در جلوگیری از هزینه‌های پرداختی بیماران دارد و هم مانع از هدر رفت و خروج بی‌مورد ارز از کشور می‌شود.

وی توجه ویژه به بحث امحای باقیمانده داروهای این بخش برای جلوگیری از ورود آنها به چرخه بازیافت و بروز مشکل برای مردم تاکید کرد و گفت: اقدامات انجام شده از سوی بیمارستان توحید در زمینه اختصاص سایتی مجزا برای از بین بردن این داروها با روش‌های علمی قابل تقدیر است.

بخش عمل جراحی باز قلب نیز مورد بازدید این مقام مسئول قرار گرفت که در این بازدید رئیس بیمارستان توحید سنندج اظهار کرد: از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت بیماران 10 درصد هزینه‌های عمل جراحی را پرداخت می‌کنند.

عزت‌الله رحیمی  اظهار کرد: از سال گذشته و زمان آغاز فعالیت این مرکز تا کنون 120 مورد عمل جراحی در این بیمارستان صورت گرفته است.

به گفته وی، هر 2 هفته یکبار 7 تا 8 مورد عمل جراحی قلب در این مرکز جراحی قلب انجام می‌شود و بخش سی‌سی‌یو آن نیز به صورت شبانه روزی فعال و به مراجعان خدمات ارائه می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قسمتی نیز برای استفاده همراهان تهیه شده که افرادی که از شهرهای دیگر به استان مراجعه می‌کنند بتوانند از این سکونت‌گاه برای اقامت استفاده کنند

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید