1393/03/31 برگزاري اجلاس روساي دانشگاههاي علوم پزشكي كشور
اجلاس رؤساي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور با محوريت تشريح برنامهها و پروژههاي طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان در روزهاي 29 و 30خرداد ماه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برگزار شد .
به گزارش وب دا ، در اين اجلاس كه با حضور فعال روساي دانشگاهها ، معاونين بهداشتي و مديران روابط عمومي دانشگاههاي علوم پزشكي كشور و استان كردستان برگزار شد ، وزير بهداشت ،درمان و آموزش پزشكي گفت : اجراي طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان رضايتمندي مردم و مسئولان را در سراسر كشور به همراه داشت.
دكتر سيد حسن هاشمي با بيان اينكه تعهد مسئولان اصلي حوزه سلامت نسبت به امر بهداشت بسيار مهم است ،گفت : آنها بايد باور كنند كار اصلي شان استقرار نظام ارجاع است. همچنين وظيفه مسئولان توانمند كردن مردم در امر پيشگيري بوده و اين حركت مي تواند به تحول نظام سلامت در كشور كمك كند.
وي در ادامه با تاكيد بر لزوم همكاري تمامي ادارات و ارگانها در راستاي انجام اقدامات براي حفظ و ارتقاء سلامت مردم ، گفت : :در كنار ارائه خدمت به مردم بايد بر كيفي بودن كار نيز توجه ويژه داشته باشيم.
وزير بهداشت در بخشي ديگر از سخنان خود به ضرورت بهر ه مندي از ظرفيت روابط عمومي ها در راستاي ارتقاء سطح سلامت جامعه و اجراي طرح تحول نظام سلامت تاكيد كرد و افزود : هزينه كردن در حوزه روابط عمومي اسراف منابع نيست بلكه يك نوع سرمايه گذاري است.
دكتر هاشمي يادآور شد :اطلاع رساني ، پاسخگويي و شناخت افكار عمومي از وظايف روابط عمومي هاست.
معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي نيز ضمن تشريح برنامه هاي طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت، گفت : عدالت در سلامت از مهمترين برنامه هاي طرح تحول نظام سلامت است.
دكتر سياري اضافه كرد : برنامه پزشك خانواده نيز باتوجه به تجاربي كه در دو استان فارس و مازندران بدست آورده است پس از اصلاح زير ساخت ها و آسيب شناسي ، در 3 استان سيستان و بلوچستان ، چهار محال و بختياري و خوزستان به صورت گام به گام با حمايت دولت در كشور اجرا مي شود .
وي در ادامه با اشاره به دستاورد هاي طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت گفت : كاهش مرگ نابهنگام مردم ، افزايش اميد به زندگي ، كاهش ابتلاء به بيماري ها ، توانمند سازي مردم ، كنترل عوامل خطر ، كنترل عوامل اجتماعي موثر بر سلامت ، عدالت در سلامت و حفاظت مالي از برنامه هاي كوتاه مدت طرح تحول سلامت در كشور است .
دكتر سياري طراحي مدلي جديد براي مراقبت فعال از بيماريهاي مزمن براي كنترل عوامل خطر را ضروري دانست و گفت : با توانمند كردن مردم و همكاريهاي بين بخشي مي توان عوامل خطر مانند ، رژيم غذايي نامطلوب ، فشار خون ، اضافه وزن و چاقي را كاهش داد .
مدير روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي كردستان كه يكي از حاضران در اين اجلاس بود در خصوص اجراي طرح تحول نظام سلامت در استان به خبرنگار وب دا گفت : استان كردستان در زمينه اجراي اين طرح عظيم و بنيادين جزء استانهاي پيشرو است و اقدامات خوبي در اين زمينه انجام شده است .
سيد محي الدين سجادي با اشاره به اينكه طرح تحول نظام سلامت همزمان با سراسر كشور از 15 ارديبهشت ماه امسال در استان كردستان نيز به اجرا درآمده است ، افزود : تا كنون تمامي بسته هاي خدمتي طراحي شده در اين طرح، در كليه بيمارستانهاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي كردستان به اجرا درآمده است و اين امر رضايتمندي مردم استان را در بر داشته است.
وي در ادامه تصريح كرد : با توجه به پتانسيل هاي مناسب اين دانشگاه در حوزه بهداشت ، اجراي برنامه هاي طرح تحول نظام سلامت در اين حوزه داراي افق روشني در استان است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.