1395/10/09 برگزاری کارگاه آموزشی اصناف و شرکت های تجهیزات پزشکی در دانشگاه

در این کارگاه که با حضور کارشناسان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان و شرکت های توزیع کننده و اصناف درسطح استان برگزار شد، رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: موضوع قاچاق تجهیزات پزشکی و عرضه اقلام پزشکی غیر استاندارد و تقلبی با توجه به تبعات سوء امنیت اجتماعی آن بعنوان عامل تهدید کننده سلامت مردم از سال 1385 در دستور کار  ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت .

رزیتا مرادی افزود: گسترش تسهیل در واردات ، عرضه قانونی این کالاها و تأمین امنیت سلامت مردم به عنوان اهداف اصلی این دستور العمل وزارت متبوع می باشد.

وی اظهار داشت: اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی در نظر دارد در چهارچوب ضوابط ابلاغی از سوی وزیر بهداشت در سال 1388 در زمینه توزیع و عرضه تجهیزات و ملزومات پزشکی ، نسبت به شناسایی ، ثبت و اعطای پروانه فعالیت به شرکت های توزیعی و اصناف در سراسر کشور با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی اقدام نماید.

رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه همچنین عنوان کرد: مقرر گردیده است کمیته‌ای متشکل از نمایندگان قوه قضائیه، وزارت بهداشت، گمرک ایران، ناجا، وزارت بازرگانی، سازمان تعزیرات حکومتی، مؤسسه استاندارد، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به مسئولیت دبیرخانه ستاد مرکزی وزارت متبوع به منظور بررسی صلاحیت متقاضیان تهیه ، توزیع تجهیزات و ملزومات پزشکی ، اولویت ‌بندی اقدامات و پیگیری اجرای هماهنگ این دستورالعمل تشکیل شود.

دستورالعمل های نحوه ثبت شرکت ها و اصناف توزیع کننده در سامانه اداره کل تجهیزات پزشکی(imed.ir)، چک لیست انبار شرکت های توزیع کننده، برچسب اصالت کالا(ttac)، کالاهای سطح یک و دو، دستور العمل نحوه توزیع تجهیزات home care از جمله موارد مهم مطرح شده در این جلسه بود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید