1398/07/17 برگزاری نشست مشترک استاندار کردستان با سرپرست دانشگاه

به گزارش وب دا، در ابتدای این نشست، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن خیر مقدم به استاندار کردستان و دیگر حاضرین در نشست، گفت: امروز افتخار داریم که شاهد اضافه شدن هشت دستگاه آمبولانس پیشرفته کمک دار به ناوگان اورژانس کشور باشیم.

دکتر وحید یوسفی نژاد با ارائه تعدادی از آمارهای مربوط به حوزه اورژانس دانشگاه، بیان داشت: در سطح استان دارای 63 پایگاه اورژانس شامل 22 پایگاه شهری، 35 پایگاه جاده ای، دو واحد موتورلانس، 3 کد دوم شهری و یک اورژانس هوایی هستیم که در این زمینه بیش از 400 نفر نیرو در این مدیریت به ارائه خدمت می پردازند.

وی افزود: اورژانس پیش بیمارستانی از 108 دستگاه آمبولانس برای ارائه خدمات در سطح استان بهره می گیرد که شامل 54 دستگاه اسپرینتر 314، 26 دستگاه اسپرینتر 315، 12 دستگاه اسپرینتر کمک دار، هشت دستگاه تویوتا هایس، 14 دستگاه تویوتا هیلوکس و دو ستگاه تویوتا لندکروز است.

سرپرست دانشگاه از بازسازی و تجهیز مجموعه اورژانس دانشگاه در چند ماه اخیر خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری بیش از 12 دستگاه آمبولانس پیشرفته وارد ناوگان اورژانس دانشگاه برای خدمت رسانی با کیفیت به مردم شده است.

دکتر یوسفی نژاد ادامه داد: در حوزه اورژانس بیمارستان ها نیز 58 دستگاه آمبولانس شامل سه دستگاه اسپرینتر 315، 55 دستگاه تویوتا هایس، دو دستگاه هایلوکس و یک دستگاه تویوتا سرانزا، در چرخه ارائه خدمات قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه، اورژانس دانشگاه در سال گذشته حدود 42هزار ماموریت شامل 30 هزار در حوزه شهری و 12هزار جاده ای انجام داده است، اظهار داشت: در شش ماه اول سال 1398 این آمار به 25 هزار ماموریت رسیده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در زمینه موثر بودن خدمات اورژانس هوایی دانشگاه گفت: بر طبق آمارها بیش از 70 درصد بیماران و مصدومینی که با بالگرد به مراکز درمانی منتقل شده اند بلافاصله وارد اتاق عمل شده اند که بیانگر ضرورت و نیاز به استفاده از این نوع اورژانس در استان است.

دکتر وحید یوسفی نژاد گفت: هفت بیمارستان سطح استان دارای پد بالگرد هستند که ان شا الله برنامه داریم تمام بیمارستان ها مجهز به این پد باشند.

وی ادامه داد: بیش از 2837 تخت مصوب شامل 116 تخت ICU جنرال، هشت تخت ICU قلب، ده تخت PICU، 59 تخت NICU، 73 تخت CCU، 124 تخت ایزوله اورژانس، 356 اورژانس و 24 تخت VIP در سطح مراکز درمانی استان وجود دارد.

سرپرست دانشگاه اظهار داشت: طراحی و بکارگیری مرکز دیسپیج رزرو، اجرای قانون بهره وری ویژه کارکنان فوریت ها، طراحی جایگاه شسشتشوی آمبولانس ها، بهره برداری از مرکز مهارت های بالینی، بهره برداری از 17 دستگاه تله کاردیوگرام در آمبولانس ها، احداث و توسعه پایگاه ها، توسعه اتوماسیون عملیاتی اورژانس، بازسازی 12 دستگاه آمبولانس فرسوده، استفاده از بی سیم های دیجیتال و بهره برداری از دو دستگاه آمبولانس NICU از جمله پیشرفت های اخیر است.

سپس استاندار کردستان ضمن تقدیر از تلاش ها و اقدامات سرپرست و دیگر مسئولین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: الحمدلله امکانات به روز و مناسبی در حوزه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی کردستان مورد استفاده قرار گرفته است که امیدوارم منجر به ارتقای سطح سلامتی و رفاه مردم عزیز استان گردد که مهمترین هدف دولت تدبیر و امید است.

مهندس بهمن مرادنیا از اضافه شدن بیش از 1000 تخت بیمارستانی در استان کردستان از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون، خبر داد و افزود: در این بازه زمانی توسعه و پیشرفت های بهداشتی درمانی قابل توجهی در سطح استان ایجاد شده است که بکارگیری نیروهای متخصص در این حوزه ها، ایجاد فضاهای و نیز بهبود و بروز رسانی امکانات و تجهیزات پزشکی، بهداشتی و فوریتی از آن جمله است.

در این نشست پس از بیان نظرات و پیشنهادات توسط تعدادی از حاضرین، در خصوص بهبهود فرآیندها تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید